ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανονικά στην αποστολή ο Βαλντές

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο ματς της Τρίτης απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κανονικά στην αποστολή ο Βαλντές

Όπως αναμενόταν ο Νέλσον Βαλντές βρίσκεται στη διάθεση του Μίτσελ, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα, το οποίο καθιστούσε το προηγούμενο διάστημα αμφίβολη τη συμμετοχή του.

Ο Ισπανός προπονητής επέλεξε να έχει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές. Τους Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρη, Βαλντές και Βέργο.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σαβιόλα, που υποβλήθηκε σε θεραπεία, και Τόρες – Σιόβας, που συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης.

Με 4-2-3-1 και Ολαϊτάν

Στα της ενδεκάδας, τα κουκιά είναι μετρημένα και… γνωστά. Ο Μίτσελ έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσουν το βράδυ της Τρίτης και θα είναι σχεδόν απίθανο να γίνει κάποια έκπληξη. Αναφερόμαστε στην περίπτωση να μείνει στον πάγκο ο Σαλίνο και να παίξει δεξί μπακ ο Μανιάτης ή να μείνει εκτός αρχικού σχήματος ο Πέρες και να παίξει βασικός ο Φουστέρ.

Έτσι, η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο, Χολέμπας, Εντιγκά, Μανιάτη, Κάμπελ, Πέρες, Ντομίνγκες και Ολαϊτάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανωλάς αισθάνεται ένα τσίμπημα στο πόδι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Αν ο Μίτσελ αποφασίσει να τον αφήσει εκτός, υπάρχει η λύση του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK