Κάντο όπως ο Μπέκαμ: Τα καλύτερα γκολ του Άγγλου

2 Μαΐου 1975 - 2 Μαΐου 2017. Σαρανταδύο χρόνια μετά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελεί έναν από τους πιο χαρισματικούς Άγγλους μέσους που έχουν περάσει από τα γήπεδα. Τα απευθείας φάουλ, τα γκολ, οι ασίστ έχουν αποτυπωθεί στη μνήμη του ποδοσφαιρικού κόσμου. (PHOTO + VIDEO)

Paris Saint Germain's midfielder David Beckham from England cries as he leaves the field, during his French League One soccer match against Brest, at the Parc des Princes stadium, in Paris, Saturday, May 18, 2013. (AP Photo/Thibault Camus)
Paris Saint Germain's midfielder David Beckham from England cries as he leaves the field, during his French League One soccer match against Brest, at the Parc des Princes stadium, in Paris, Saturday, May 18, 2013. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Από το 1992 έως το 2013 ο κόσμος τον απολάμβανε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Το δεξί του πόδι ήταν... χρυσάφι. Αμέτρητες εκτελέσεις φάουλ, πολλά γκολ και ακόμα περισσότερες εκπληκτικές πάσες.

Η καριέρα του Ντέβιντ Μπέκαμ τα είχε όλα και από τις ομάδες που πέρασε κατάφερε να πρωταγωνιστήσει. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Λος Άντζελες Γκάλαξι, Μίλαν και Παρί Σεντ Ζερμέν. Από τους κορυφαίους και με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, που πραγματοποίησε 115 συμμετοχές και πέτυχε 17 γκολ. Ο 42χρονος Μπέκαμ έχει γενέθλια (2/5) και δε γινόταν να ξεχάσουμε τις αμέτρητες ποδοσφαιρικές στιγμές που μας έχει χαρίσει ο Λονδρέζος.

Από τα highlights της καριέρας του, αναμφισβήτητα είναι το περίφημο περιστατικό με το παπούτσι με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, το γκολ πρόκριση της Αγγλίας στο Μουντιάλ απέναντι στην εθνική Ελλάδας, αλλά και το χαμένο πέναλτι απέναντι στην Πορτογαλία στο Euro, η μεταγραφή από... χρυσάφι στην Αμερική και το κλείσιμο της μεγάλης καριέρας του στο Παρίσι.

Θυμηθείτε τα μεγάλα γκολ και τις ασίστ του Άγγλου σταρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK