Καπέλο: "Δεν έχω μιλήσει με τη Ρεάλ"

Αλυσιδωτές αντιδράσεις έφερε η συντριβή της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με 3-0, αφού τα σενάρια για αντικατάσταση του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο πήραν "φωτιά".Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δέχθηκε την στήριξη του αντιπροέδρου του συλλόγου, Χόρχε Βαλντάνο, ο οποίος τόνισε ότι "στον επόμενο αγώνα αυτός θα είναι προπονητής της ομάδας", και οι εξελίξεις, πλέον, τρέχουν αρκετά γρήγορα.

Καπέλο: "Δεν έχω μιλήσει με τη Ρεάλ"
Αλυσιδωτές αντιδράσεις έφερε η συντριβή της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με 3-0, αφού τα σενάρια για αντικατάσταση του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο πήραν "φωτιά".Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δέχθηκε την στήριξη του αντιπροέδρου του συλλόγου, Χόρχε Βαλντάνο, ο οποίος τόνισε ότι "στον επόμενο αγώνα αυτός θα είναι προπονητής της ομάδας" , και οι εξελίξεις, πλέον, τρέχουν αρκετά γρήγορα.

Ο Φάμπιο Καπέλο, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας, "Cadena Cope" που έκανε λόγο για προσύμφωνο με τους "μερέγκες", φέρεται να είναι ο διάδοχος του Βραζιλιάνου. Την Τετάρτη (22/11), ωστόσο ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός το διέψευσε, δηλώνοντας άγνοια για το θέμα.

"Ολα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το μυαλό μου είναι μόνο στη Γιουβέντους και δεν έχω καν μιλήσει με την Ρεάλ", δήλωσε ο προπονητής της Γιουβέντους, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής την περσινή χρονιά.

Για την ιστορία, ο "Ντο Φάμπιο" έχει περάσει με επιτυχία από τη Μαδρίτη, έχοντας αναλάβει τη Ρεάλ τη σεζόν 1996-97, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK