Καπέλο: "Φύγετε από τη Ρωσία..."

Η Ρωσία είναι η μόνη ομάδα από τις 32 του Παγκοσμίου Κυπέλλου που απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που όλοι τους αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, κάτι πάντως με το οποίο δεν συμφωνεί ο Φάμπιο Καπέλο.

Καπέλο: "Φύγετε από τη Ρωσία..."

Ο εκλέκτορας της "αρκούδας" μίλησε για τη σημασία της μετακίνησης Ρώσων διεθνών σε ομάδες του εξωτερικού, υποστηρίζοντας πως μόνο έτσι θα επέλθει πρόοδος.

" Παίζοντας στο εξωτερικό βοηθά τον καθέναν να ωριμάσει και να βελτιωθεί. Η Ρωσία δεν είχε συμμετάσχει σε Παγκόσμιο Κύπελλο για 12 χρόνια και πρέπει να το θυμόμαστε αυτό. Αν πάντα παίζεις στο ίδιο πρωτάθλημα, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις βήματα μπροστά", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ιταλός προπονητής τόνισε επίσης ότι " δεν μπορούμε να τ' αλλάξουμε όλα σε μια βραδιά, παίρνει πολύ χρόνο ο σχεδιασμός. Ήταν ένα σημαντικό βήμα που φτάσαμε εδώ και μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τι καλύτερο πρέπει να κάνουμε για το 2018".

Φαίνεται ότι πριν από το ματς της Πέμπτης με την Αλγερία το τελευταίο που απασχολεί τον Καπέλο είναι η πρόκριση. Δεν είναι όμως έτσι. " Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Πρέπει να νικήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο και αυτό θα επιδιώξουμε", δήλωσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK