ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καπέλο: “Μου ζήτησαν να στείλω δανεικό τον Ραούλ”

Ο Ραούλ είναι ο κορυφαίος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης στην αρχή της περιόδου. Όντας αρχηγός της ομάδας αποτελεί «φωτεινό» παράδειγμα για τους υπόλοιπους παίκτες της «βασίλισσας», αλλά όπως αποκάλυψε ο Καπέλο η θέση του στην ομάδα κινδύνευσε.

Καπέλο: “Μου ζήτησαν να στείλω δανεικό τον Ραούλ”
Ο Ραούλείναι οκορυφαίος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης στην αρχή της περιόδου. Όντας αρχηγός της ομάδας αποτελεί
«φωτεινό» παράδειγμα για τους υπόλοιπους παίκτες της «βασίλισσας», αλλά όπως αποκάλυψε ο Καπέλο η θέση του στην ομάδα κινδύνευσε.

«Όταν επέστρεψα για να αναλάβω τη Ρεάλ Μαδρίτης στην περίοδο 2006-07 η πρώτη προτεραιότητα είναι ο δανεισμός του Ραούλ. Γιατί; Λόγω της ηλικίας του και του ότι ο μισθός του ήταν πολύ μεγάλος σε σχέση με τις εμφανίσεις του στο γήπεδο», έγραψε ο Ιταλός τεχνικός σε σχόλιο του στην ισπανική εφημερίδα «Marca».

O 61χρονος τεχνικός προχώρησε και σε περαιτέρω λεπτομέρειες της συνομιλίας του με τους ανθρώπους των «μερένγκες», γράφοντας: « Στην πρώτη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης και το τεχνικό επιτελείο εξέφρασα τις αμφιβολίες μου για αυτό που μου είπαν, λέγοντας πως η κλάση του και η προσωπικότητα του ήταν ζωτικής σημασίας για την ομάδα. Ωστόσο, μου είπαν ότι ήταν ένας παίκτης υπό αμφισβήτηση».

Δηλώνοντας δικαιωμένος από την επιλογή του ο Καπέλο τόνισε πως στο τέλος της περιόδου ο Ραούλ απέδειξε την αξία του, κάτι που κάνει και στην αρχή της εφετινής περιόδου.

Άλλος ένας παίκτης της επίθεσης των Μαδριλένων, για τον οποίο γίνεται
λόγος τον τελευταίο καιρό, είναι ο Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ. Στον Ολλανδό έχει γίνει πρόταση για επέκταση συμβολαίου ως το 2010, με τον ίδιο να δηλώνει: «
Τα Χριστούγεννα αναμένεται να μου φέρουν την επέκταση του συμβολαίου μου. Είναι πολύ κοντά και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», τόνισε ο 31χρονος επιθετικός.

Το Σαββάτο οι «μερένγκες» αντιμετώπισαν την Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας με 1-0 στο «Σαν Μαμές». Ωστόσο, η νίκη τους λίγο έλειψε να επιτευχθεί εν μέσω απωλειών, με τον Ίκερ Κασίγιας να δέχεται αντικείμενο από οπαδούς των Βάσκων, σε μία έδρα που αποτελεί «κολαστήριο», με μπουκάλια και μαχαίρια να πετάγονται στον αγωνιστικό χώρο του «Σαν Μαμές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ