Καπίνο: "Πιστεύω ότι θα προκριθούμε"

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε στην ΟΠΑΠ TV για το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα.

Καπίνο: "Πιστεύω ότι θα προκριθούμε"
INTIME SPORTS

Ο διεθνής τερματοφύλακας συγκεκριμένα αναφέρθηκε:

Στο αν οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει την επιτυχία της Εθνικής: «Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο, αλλά πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε γιατί την Κυριακή έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οπότε πρέπει να καταλάβουμε τι έχουμε κάνει για να κάνουμε και το επόμενο βήμα.»

Στο το πώς έζησε ο ίδιος το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού: «Με πολύ άγχος. Πιστεύω ότι είχαμε παραπάνω άγχος από τους παίκτες που έπαιζαν. Ήρθε, όμως, αυτή η λύτρωση στο 90’ με το γκολ του Γιώργου που μας χαροποίησε πάρα πολύ. Νιώσαμε υπερηφάνεια και μεγάλη χαρά που γράψαμε ιστορία.»

Στην Κόστα Ρίκα: «Η Κόστα Ρίκα απέδειξε ότι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Μπορεί λόγω ονόματος να μην είναι το φόβητρο. Δεν είναι η Αγγλία, η Ιταλία ή η Ουρουγουάη. Από εκεί και πέρα, όμως, κατάφερε και βγήκε πρώτη στον όμιλο. Απέδειξε ότι μπορεί να παίξει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και να νικήσει, να πάρει αποτελέσματα. Αυτό από μόνο του δείχνει πολλά. Εμείς κάναμε την ανάλυσή μας και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.»

Στους υπόλοιπους τερματοφύλακες της Εθνικής: «Ο ένας ενθαρρύνει τον άλλο. Έτσι πρέπει να κάνουμε. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει και ποιος δεν παίζει. Εδώ είμαστε μία οικογένεια. Προσπαθούμε ο ένας να βοηθάει τον άλλο και μιλάμε για τα παιχνίδια, για τις προπονήσεις. Δε μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο.»

Στις προοπτικές πρόκρισης της Εθνικής: «Πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Αυτό πιστεύουμε όλοι και γι’ αυτό θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τουλάχιστον να ευχαριστούμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Εμείς πάμε για την πρόκριση 100%.»