Κάποτε άνηκε στη "χρυσή γενιά" του Πεπ, τώρα στα 36 του τρέλανε την Ευρώπη από το... πουθενά

Τεράστια νίκη χάρισε στην Λάτσιο ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, Πέδρο με το γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση της Λάτσιο με την Σέλτικ για το Champions League.

FC Barcelona's Pedro Rodriguez, center, reacts after scoring with his teammate Lionel Messi, from Argentina, right, and Bojan Krkic, left, against Valladolid during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 16, 2010. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κρκιτς πανηγυρίζει με τους Πέδρο και Μέσι ASSOCIATED PRESS

Τεράστια νίκη επί της Σέλτικ πέτυχε η Λάτσιο για λογαριασμό του Champions League με μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον Πέδρο ο οποίος σημείωσε το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ο Πέδρο βρίσκεται στην ιταλική ομάδα από το 2021 όταν και αποχώρησε ως ελεύθερος από την Ρόμα ενώ αποτέλεσε μέλος της "χρυσής" ομάδας της Μπαρτσελόνα από την οποία και έφυγε το 2015 με προορισμό την Τσέλσι.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 36χρονος μεσοεπιθετικός έχει πραγματοποιήσει 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όλες ως αλλαγή, με το τέρμα που σημείωσε για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League να είναι το πρώτο του στη χρονιά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Δεν σταματάει πουθενά ο Γιαμάλ, κατέρριψε τεράστιο ρεκόρ στο Champions League

Λίβερπουλ: Αυτό ζήτησε ο Κλοπ στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την "φάση - φιάσκο"

Πέθανε ο Γιάννης Ιωαννίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK