Καραγεωργίου: "Κίνητρό μας το όνομα του αντιπάλου"

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει τουτελευταίουαγώνα του Εργοτέληγια το 2008,με αντίπαλοτην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή, έδωσε την Παρασκευή ο Νίκος Καραγεωργίου.

Καραγεωργίου: "Κίνητρό μας το όνομα του αντιπάλου"

"Το 2008 ήταν για τον Εργοτέλη μια χρονιά όπου η ομάδα καταξιώθηκε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και μέσα σε αυτή τη χρονιά γνώρισε πολύ καλές επιτυχίες. Τελειώνοντας βρίσκει τον Εργοτέλη σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι αντιμέτωπο με την ΑΕΚ", ήταν αρχικά τα λόγια του τεχνικού των Κρητικών.

"Οι φιλοδοξίες όλων στο σύλλογο, διοίκησης, παικτών, τεχνικής ηγεσίας είναι τέτοιες που μας δίνουν το δικαίωμα με οποιοδήποτε αντίπαλο και αν παίζουμε να έχουμε πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μεγάλο κίνητρο για το παιχνίδι της Κυριακής είναι το όνομα του αντιπάλου και ο ίδιος ο αντίπαλος.

Πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που αντιμετωπίσαμε τον ΟΦΗ, και με τον ίδιο τρόπο που μας έχει δώσει τη δυνατότητα να μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο", συμπλήρωσε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Τέλος, ο Έλληνας προπονητής τόνισε: "Εμείς στον Εργοτέλη έχουμε μάθει να κερδίζουμε, να χάνουμε και να αναγνωρίζουμε την ανωτερότητα του αντιπάλου. Εάν ο αντίπαλος είναι καλύτερος την Κυριακή φυσικά και θα το αποδεχτούμε, ωστόσο πηγαίνουμε στην Αθήνα με πίστη ότι θα παίξουμε καλά και θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK