Καραγεωργίου: "Με ψηλά το κεφάλι"

Για έλλειψη τύχης και ανικανότητας στην τελική προσπάθεια έκανε λόγο ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Καραγεωργίου: "Με ψηλά το κεφάλι"

Ο Νίκος Καραγεωργίου εξήγησε τι έφταιξε και η Καλλονή δεν μπόρεσε, παρά την καλή προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου, να πάρει αποτέλεσμα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

" Νομίζω ότι έγινε μια προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μας για να νικήσουμε σ' ένα παιχνίδι με δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Είχαμε έναν αντίπαλο που αλλάζοντας τον τρόπο που αγωνίζεται έδειξε μια δυναμική.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε ένα γκολ από μια στημένη φάση, μια δύσκολη στιγμή όταν δέχεσαι ένα τέτοιο γκολ.

Η προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καλύτερη και θέλαμε λίγο τύχη που δεν την έχουμε καθόλου εφέτος, θέλαμε και την ικανότητα των επιθετικών για να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Μας στεναχωρεί, γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Εκείνο που πρέπει να κάνουμε εμείς που είμαστε δίπλα στους παίκτες είναι, να τους ενθαρρύνουμε και να βρούμε κάποια κίνητρα για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK