Καραγεωργίου: "Να τελειώνουμε από τώρα"

 

Καραγεωργίου: "Να τελειώνουμε από τώρα"


Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος

Σκορ πρόκρισης θέλει να εξασφαλίσει από το πρώτο ματς ο Νίκος Καραγεωργίου, κάτι που επανέλαβε και την Τετάρτη στο πλαίσιο της... 15λεπτηςσυνέντευξης Τύπου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασία της νίκης που θα έχει αντίκτυπο κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι.

"Οταν είσαι ΠΑΟΚ πρέπει να μαθαίνεις να ξεπερνάς τα προβλήματα. Είμαστε στον ΠΑΟΚ και όχι σε μια μικρή ομάδα" , τόνισε αρχικά ο Καραγεωργίου για να συμπληρώσει: "Εφτασε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της χρονιάς και όλοι θέλουμε να ξεκινήσουμε με μια επιτυχία. Παίζουμε εντός έδρας και θέλουμε να χαροποιήσουμε τον κόσμο μας. Η Μέταλουργκ είναι μια φιλόδοξη ομάδα, αλλά οι παίκτες μου είναι περισσότερο φιλόδοξοι και θέλουν να κερδίσουν".

Πριμ πρόκρισης από την Eγνατία Ασφαλιστική Α.Ε.

H ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε., κύριος χορηγός της φανέλας της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, γνωστοποίησε ότι προσφέρει στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριμ πρόκρισης ύψους 40.000 € σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA.

*** H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι υποστηρικτής και χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδος για την αγωνιστική περίοδο 2005-06 θα είναι ο Οργανισμός Κρατικών Λαχείων.

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλεονεκτήματα της Μέταλουργκ, ο τεχνικός του δικεφάλου του Βορρά τόνισε χαρακτηριστικά: "Η Μέταλουργκ είναι μια σφιχτή ομάδα που δίνει σκληρή μάχη σε κάθε αγώνα. Δεν τα παρατάει εύκολα. Εμείς θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ένα σκορ πρόκρισης ώστε να μην έχουμε προβλήματα στη ρεβάνς της Ουκρανίας. Οι ομάδες του πρώην ανατολικού μπλοκ επηρεάζονται ανάλογα με το αποτέλεσμα. Οταν τα πράγματα είναι υπέρ τους, τότε είναι επικίνδυνοι. Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Απ'ότι ξέρω δεν θα έχουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς που έδωσαν για το πρωτάθλημα και κέρδισαν με 4-0. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" .

Τέλος, ο Νίκος Καραγεωργίου δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ: "Το παιχνίδι της Πέμπτης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα. Κάναμε πολλές μεταγραφές και συνεχίζουμε να ακολουθούμε τον προγραμματισμό μας. Αν είναι ένα ματς κριτήριο, τότε κάποιοι σκέφτονται με λάθος τρόπο".

Το πρωϊ της Πέμπτης, την ημέρα του αγώνα δηλαδή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει νέα βιντεοθεραπεία για τον ΠΑΟΚ με προηγούμενους αγώνες της Μέταλουργκ.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Fernandes, Ζαγοράκης, Σαλπιγγίδης, Καρυπίδης, Akyel, Shikabala, Εγκωμίτης, Γιασουμή, Mieciel, Χαραλάμπους, Βαγγελής, Feutchine, Udeze, Megahed, Μαλαδένης, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Χασιώτης, Χριστοδουλόπουλος.

*** Οσον αφορά την κίνηση των εισιτηριών, ο κόσμος δείχνει ακόμα διστακτικός καθώς ούτε την Τετάρτη υπήρξε ιδιαίτερη ζήτηση των εισιτηρίων. Σύμφωνα, πάντως με τις προβλέψεις, το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας θα βρεθούν πάνω από 15.000 θεατές με δεδομένα τα 7.500 εισιτήρια διαρκείας και τα 5.000 κομμάτια που πήραν οι σύνδεσμοι. Κριτήριο για όλα είναι η κίνηση στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα. Ιδωμεν...

Αισιόδοξοι οι της Μέταλουργκ

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9) η αποστολή της Μέταλουργκ Ντόνετσκ για το παιχνίδι της Πέμπτης (15/9) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι 18 παίκτες που απαρτίζουν τηναποστολή εμφανίστηκαν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την επικείμενη αναμέτρηση, με τον Αλεξάντρ Σέβιντοφ να τονίζει: "Το έχω πει πολλές φορές ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σε αυτό, το μεγαλύτερο ρόλο θα παίξουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ".

Μάλιστα, ο Ουκρανός έκανε μία σύνδεση των εκπροσώπων της Ελλάδας στην Ευρώπη δηλώνοντας αστειευόμενος: "Μετά την ήττα του Ολυμπιακού όλοι περιμένουν από τον ΠΑΟΚ να νικήσει. Μακάρι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός σήμερα…"

Η αποστολή της Μέταλουργκ:

Τερματοφύλακες: Βιρτ, Ντισλιένκοβιτς
Αμυντικοί: Γκρανκάροφ, Μπουσαϊντί, Νε, Φλορέα, Γκουζέλοφ, Πριέμοφ
Μέσοι: Πολιάνσκι, Ζότοφ, Τκατσένκο, Μελικιάν, ΑΛιούτα, Ζακαρλιούκα, Ρίστιτς
Επιθετικοί: Αλεκσιένκο, Σισένκο, Κοσίριν


Από την πλευρά των παικτών, ο… παρ’ ολίγον ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ. Μάριον Αλιούτα δήλωσε: "Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Δεν ήρθαμε εδώ ως τουρίστες, θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι 50-50 και αυτό θα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Δύσκολος αναμένεται να είναι και ο επαναληπτικός".

*** Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των Ουκρανών, Αλεξάντρ Σέβιντοφ, τόνισε μεταξύ άλλων: "Θα παίξουμε για τη νίκη. Δεν μπορώ να μην είμαι αισιόδοξος. Θα κοροϊδευα τον εαυτό μου αν δεν πίστευα πως θα περάσουμε".


H επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Γιώργου Κούτση κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της πρωτόδικης απόφασης της ΕΕΟΔΕΠ/ΕΠΑΕ. Ο παίκτης ζητούσε 350.000 ευρώ, από ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει και το οποίο ουδέποτε αναγνώρισε η νυν διοίκηση του Γιάννη Γούμενου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK