Κάραγκερ: "Ο Μέσι μού έστειλε προσωπικό μήνυμα και με αποκάλεσε γάιδαρο"

Ο Τζέιμι Κάραγκερ έγινε viral, καθώς αποκάλυψε ότι ο Μέσι τον αποκάλεσε γάιδαρο, επειδή τον άφησε εκτός της δικής του καλύτερης ενδεκάδας για το 2021 και προτίμησε τον Μοχάμεντ Σαλάχ στη θέση του.

Κάραγκερ: "Ο Μέσι μού έστειλε προσωπικό μήνυμα και με αποκάλεσε γάιδαρο"
@ 2018 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Τζέιμι Κάραγκερ συμμετείχε στην εκπομπή "Friday Night Football" του Sky Sports, μετά το παιχνίδι της Γουότφορντ με τη Νόριτς στο Βικαρέιτζ Ρόουντ, αναφέρθηκε στον καταρτισμό της (προσωπικής του) καλύτερης ενδεκάδας για το 2021, από την οποία έμεινε εκτός ο Λιονέλ Μέσι.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ και νυν σχολιαστής του αγγλικού τηλεοπτικού δικτύου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δέχθηκε μήνυμα από τον "Pulga" που τον αποκάλεσε γάιδαρο, επειδή δεν τον συμπεριέλαβε στην καλύτερη ενδεκάδα της περσινής σεζόν και αντ' αυτού έβαλε τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

"Είχα μια μικρή αμφιβολία για τον Ρονάλντο στην αρχή της σεζόν, πίστευα ότι δεν ήταν καλή μεταγραφή για τη Γιουνάιτεντ. Και έφερα το παράδειγμα του Μέσι. Θεωρούσα ότι δεν ήταν καλή μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν και έλαβα ένα προσωπικό μήνυμα στο Instagram όπου με αποκαλούσε... γάιδαρο.

Ο Λιονέλ Μέσι βλέπει την εκπομπή μας. (σ.σ. Friday Night Football). Σε αγαπώ, ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών και συγκριτικά με εσένα είμαι ένας γάιδαρος. Δεν έπαιξες πολύ καλά πέρυσι, αν και κέρδισες το Κόπα Αμέρικα το καλοκαίρι. όμως, δεν θα άφηνα εκτός τον άνθρωπό μου, τον Μο Σαλάχ", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κάραγκερ για τον Μέσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK