ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καραγκούνης: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”

Ο Γιώργος Καραγκούνης έδωσε το στίγμα για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή και τη διαφαινόμενη απώλεια τίτλου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα κι υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα τα δώσει όλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Καραγκούνης: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”
Ο
Γιώργος Καραγκούνης έδωσε το στίγμα για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του
Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή και τη διαφαινόμενη απώλεια τίτλου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα κι υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα τα δώσει όλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

“Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα. Χάσαμε πέντε βαθμούς σε δύο παιχνίδια. Μπορούν να χάσουν κι οι άλλοι. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε και κάναμε αρκετά σουτ, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Συνεχίζουμε, όμως, καθώς έχουμε τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας κι εκεί νομίζω ότι πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλοί βαθμοί να παιχτούν ακόμη. Μπορεί την άλλη Κυριακή να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ξεκινήσαμε καλά, αν και δεχθήκαμε ένα γκολ. Ισοφαρίσαμε αμέσως, δεν ήρθε όμως το δεύτερο γκολ. Είχαμε αρκετό άγχος. Επρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι. Κάναμε κάποια σουτ σε κάποιες φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από τον κόσμο, ο Καραγκούνης τόνισε: Ολοι είμαστε πικραμένοι. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να τα δώσουμε όλα. Τώρα δυσκόλεψαν τα πράγματα, αλλά συνεχίζουμε”.

Ζητώντας του να σχολιάσει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: “Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο για κανέναν. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος”.

Τέλος, ο διεθνής μέσος κατέληξε: “Ολες οι ομάδες που έρχονται στη Λεωφόρο παίζουν και με τους έντεκα παίκτες πίσω. Κάναμε κάποιες σέντρες και κάποια σουτ, αλλά δεν ήρθε το γκολ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK