Καραγκούνης: Ερχεται η σειρά μου στην Ιντερ

Μπορεί να μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο στον αγώνα της Ιντερ με την Ουντινέζε, αλλά ήταν αυτός που ανέβασε την απόδοση της ομάδας του και την έκανε να φτάσει κοντά στην ισοφάριση, άσχετα αν αυτή δεν ήρθε. Ο λόγος για τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος με δηλώσεις του στο επίσημο site των "νερατζούρι" εμφανίστηκε αισιόδοξος τόσο για προσωπική επιτυχία με την φανέλα της Ιντερ αλλά και της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Καραγκούνης: Ερχεται η σειρά μου στην Ιντερ
Ο Γιώργος Καραγκούνης μπήκε στο 70 λεπτό του αγώνα της Ιντερ με την Ουντινέζε και την επόμενη μέρα όλος ο ιταλικός Τύπος συμφώνησε ότι ο Ελληνας παίκτης έκανε την διαφορά και ήταν ο κύριος λόγος που η Ιντερ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έφτασε πολλές φορές στην ισοφάριση.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού με μια αποκλειστική συνέντευξη στο επίσημο site της Ιντερ, μίλησε για την ζωή του στην Ιταλία, για τις προσδοκίες που έχει με την Ιντερ και για την Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Γιώργο, μπορεί να έπαιξες μόλις 20 λεπτά αλλά αγωνίστικες καταπληκτικά στον αγώνα με την Ουντινέζε

" Δεν είναι σημαντικό πράγμα αν παίζω εγώ καλά ή κάποιος άλλος παίκτης. Σημασία έχει να παίζουν όλοι όσοι αγωνίζονται καλά και να παίρνει νίκες η ομάδα".

Σιγά σιγά βλέπουμε ότι αρχίζεις να παίρνεις περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Πόσο σημαντικό ήταν για σενα αυτό το παιχνίδι;

" Είναι πολύ λογικό κάθε παίκτης να θέλει να παίζει συνέχεια. Εγώ προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που μου δίνει ο προπονητής μου. Είτε αυτή είναι για δέκα λεπτά είτε για 20 εγώ μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να δείχνω τις ικανότητές μου και ότι αξίζω να παίζω σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω πάντως ότι έρχεται και μενα η σειρά μου".

Ποιοι είναι οιστόχοι που θες να πετύχεις με την Ιντερ;

" Πρώτος μου στόχος είναι να παίζω όλο και περισσότερο ώσπου να καθιερωθώ στην ομάδα. Φυσικά στο μέλλον θέλω να κατακτήσω κάποιον τίτλο. Αυτή την χρονιά οι στόχοι που μπορούμε να πετύχουμε είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και η πρόκρισή μας του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας πηγαίνει συνέχεια από το καλό στο καλύτερο. Αυτό το είδαμε και στον αγώνα με την Βουλγαρία.

" Με την Βουλγαρία, στο οποίο δεν έπαιξα γιατί είχα αποβληθεί στο προηγούμενο φιλικό με την Πορτογαλία, παίξαμε πολύ καλά. Νικήσαμε 2-0 καιείμαστε αήττητοι για 14 ματς και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ο λόγος νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος. Τόσο το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και οι Ελληνες παίκτες με τις επιτυχίες της Εθνικής κερδίζουν τον σεβασμό όλου του κόσμου".

Ποιος είναι ο στόχος της Ελλάδας για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα του 2004;

" Είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με Πορτογαλία, Ισπανία και Ρωσία, αλλά σε μια τέτοια διοργάνωση με όποιον αντίπαλο και να έχεις κληρωθεί είναι δύσκολος καθώς σε τέτοιο επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δύσκολους αντιπάλους αλλά ευχόμαστε πολλοί να βρεθούν προ εκπλήξεως με την παρουσία μας και τις εμφανίσεις μας. Ξεκινάμε με την διοργανώτρια Πορτογαλία και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό, αφού στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες για κάτι καλό".

Κλείνοντας, να σε ρωτήσουμε πώς είναι η ζωή σου στην Ιταλία;

" Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ζωή μου στο Μιλάνο. Μετά από 6 μήνες αρχίζω να συνηθίζω τους ρυθμούς της Ιταλίας και ευχαριστιέμαι την ζωή μου σε μια συναρπαστική πόλη που όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK