Καραγκούνης: "Να γυρίσω δυνατός και χωρίς φόβο!"

Ο μεσοεπιθετικός της ολλανδικής Τσβόλε, Θανάσης Καραγκούνης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή, "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Καραγκούνης: "Να γυρίσω δυνατός και χωρίς φόβο!"

Για την ρήξη χιαστών που υπέστη: "Ήταν ότι πιο δύσκολο μπορεί να συμβεί σε ποδοσφαιριστή ειδικά στην ψυχολογία του. Αυτές τις μέρες όσον αφορά την ιατρική τίποτα δεν είναι δύσκολο. Λένε ότι είναι δύο τα ενδεχόμενα ή θα γυρίσεις δυνατός ή καθόλου. Είχα δύσκολες στιγμές, αλλά και άτομα που με στήριξαν. Θέλω να γυρίσω πέντε φορές πιο δυνατός απ’ ότι πριν".

Για το τι αντιμετώπιση είχε από την ομάδα του: "Στην αρχή, αν πάω στην μέρα της προπόνησης που το έπαθα σε ανύποπτη στιγμή, το ένιωσα αμέσως, αυτοί ήταν επιφυλακτικοί ότι δεν ήταν κάτι. Από την στιγμή που έκανα την μαγνητική και είδαν ότι έχω πρόσθιο χιαστό, μου έδωσαν να καταλάβω τις καλές προοπτικές. Ότι είμαι μικρός, ότι έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου και εξαρτάται από εμένα και ότι θα εκείνοι θα είναι δίπλα μου. Μέχρι στιγμής έχουν αποδειχθεί σωστοί, είναι δίπλα μου, εγώ δουλεύω δέκα ώρες την μέρα. Θέλω από τον Ιούλιο που ξεκινάει η προετοιμασία να είμαι έτοιμος, όχι να προλάβω ένα ματς φέτος και να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της".

Για την κατάσταση που είναι τώρα: "Το μόνο που μπορώ να πω σε αυτό το κομμάτι είναι ότι όταν με εξετάζει κάποιος μου λέει ότι δεν γίνεται να έχω κάνει τέτοια επέμβαση. Έκανα την εγχείριση 18 Δεκεμβρίου και αυτή την εβδομάδα έβαλα ποδοσφαιρικά, έκανα αλλαγές κατεύθυνσης, που ένα στάδιο πιο πάνω από το γυμναστήριο και θέλω πριν το καλοκαίρι να ενσωματωθώ με την ομάδα και ας κάνω μόνο προπονήσεις".

Για το πώς προσαρμόστηκε στην Ολλανδία: "Μέχρι στιγμής είναι πολλά πράγματα που έχουν διαφορά με την Ελλάδα. Στον Ατρόμητο ήταν η οικογένεια μου. Εδώ στην αρχή ήμουν μόνος μου, αλλά και από θέμα δουλειάς και να εξελίξω το ταλέντο μου μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, αλλά δεν έχω τον ήλιο μας".

Για την φετινή Super League: "Θα μιλήσω για την προηγούμενη ομάδα μου τον Ατρόμητο. Τώρα που είναι ο κύριος Νιόπλιας γίνεται καλή δουλειά και ελπίζω ο Ατρόμητος να μπει πάλι στα play off. Το πρωτάθλημα φάνηκε να το διεκδικεί ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν θα το χάσει ο Ολυμπιακός, όπως και το Κύπελλο. Να δώσω τις ευχές μου στον Ατρόμητο και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο".

Για τους στόχους του: "Αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω πιο δυνατός και χωρίς φόβο. Ο στόχος μου είναι να γυρίσω υγιής. Λέμε να έχουμε υγεία, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε. Και ο άλλος μου στόχος είναι να παίξω στην Εθνική και θα δουλέψω πολύ σκληρά γι’ αυτό".

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ολλανδία: "Στην Ολλανδία θα το πάρει η Αϊντχόφεν και μετά από πολλά χρόνια του Άγιαξ, θα το δούμε κι αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK