Καραγκούνης: "Να βοηθήσει ο Θεός"

Η επόμενη μέρα της ήττας από την Κολομβία βρήκε την Εθνικής να προσπαθεί να επιστρέψει σε ρυθμούς καθημερινότητας, με τους διεθνείς να αφήνουν πίσω τους το άσχημο αποτέλεσμα και να βλέπουν με αισιοδοξία τα ματς που ακολουθούν.

Καραγκούνης: "Να βοηθήσει ο Θεός"

Στην προπόνηση της Κυριακής, όσοι έπαιξαν βασικοί κόντρα στην Κολομβία έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε ασκήσεις τακτικής, ασκήσεις με τελειώματα φάσεων, ενώ έπαιξαν διπλό στο 1/4 του γηπέδου. Στο τέλος της προπόνησης ο Καρνέζης συνέχισε μόνος του.

"Να βοηθήσει ο Θεός να δούμε τι θα γίνει"

Ο Γιώργος Καραγκούνης έμεινε και αυτός παραπάνω και έτρεξε μόνο με τις κάλτσες για να χαλαρώσει.

Καραγκούνης: "Να βοηθήσει ο Θεός"
INTIME SPORTS

Σε ερώτησή μας για το τι βλέπει στο εξής, ο Γιώργος Καραγκούνης αποκρίθηκς: "Άντε να δούμε, δυο ματς έμειναν. Με τη βοήθεια του Θεού να δούμε τι θα γίνει".

Ο αρχηγός δείχνει πείσμα καθημερινά. Μένει παραπάνω στην προπόνηση και δεν τον εγκαταλείπει ποτέ το πάθος του και η δίψα του για διάκριση. Δείχνει να το θέλει πολύ. Είναι άλλωστε οι τελευταίες παραστάσεις της καριέρας του σε μεγάλη διοργάνωση και δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Γέμισε ιαπωνικά τηλεοπτικά συνεργεία το προπονητικό

Πέντε τηλεοπτικά συνεργεία Ιαπώνων, περισσότερα από όλα τα ελληνικά συνεργεία που βρέθηκαν αυτές τις μέρες στο Αρακαζού, παρακολουθούν την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενόψει της αναμέτρησης με την Ιαπωνία.

Καραγκούνης: "Να βοηθήσει ο Θεός"
INTIME SPORTS

Οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι ρωτούσαν συνεχώς για την ελληνική ομάδα, καθώς γι αυτούς το ματς με την Ελλάδα είναι τελικός, αφού πιστεύουν ότι αν μπορούν να κερδίσουν κάποιον σε αυτή τη διοργάνωση, αυτή θα είναι η ελληνική ομάδα.

Ευδιάθετος ο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος είναι ευδιάθετος παρά την ήττα, θέλοντας και οι ποδοσφαιριστές τους να παραμείνουν αισιόδοξοι για τη συνέχεια στη διοργάνωση. Από τη Δευτέρα μάλιστα αρχίζει η ανάλυση του αντιπάλου, με μετάδοση όλο και περισσότερων πληροφοριών στους διεθνείς γι αυτό που θα αντιμετωπίσουν.

Όπως προανήγγειλε ο Σάντος στις δηλώσεις του, δεν αναμένονται αλλαγές στο ματς με την Ιαπωνία. Ο Πορτογάλος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τα ίδια πρόσωπα, πέρα από μία το πολύ δύο διαφοροποιήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK