Καραγκούνης: "Ό,τι καλύτερο η αναγνώριση"

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 14ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Παρασκευή (19/12) στον Γιώργο Καραγκούνη, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Η απονομή έγινε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Αριστείδη Καμάρα.

Καραγκούνης: "Ό,τι καλύτερο η αναγνώριση"
Ο Καραγκούνης, ο οποίος βραβεύτηκε για την απόδοσή του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, δήλωσε: " Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι πολύ σημαντικό που μου δίνει αυτό το βραβείο ο κ. Καμάρας, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στον Παναθηναϊκό. Η αναγνώριση του κόσμου αποτελεί για μας τους ποδοσφαιριστές ό,τι καλύτερο. Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ αργούν ακόμα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο".

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (21/12) τόνισε: " Είναι δύσκολο παιχνίδι. Μόνο και μόνο ότι πέρυσι ηττηθήκαμε λέει πολλά. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι με σοβαρότητα και να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε βρει ένα καλό ρυθμό και έχει ανέβει η αυτοπεποίθησή μας. Τώρα, πριν τις Γιορτές, πρέπει να πάρουμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα".

Για τη Βιγιαρεάλ, που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στη φάση των "16" Τσάμπιονς Λιγκ, ο Καραγκούνης τόνισε: " Μόνο και μόνο ότι είναι ισπανική ομάδα λέει πολλά. Πριν λίγα χρόνια είχε φτάσει ένα βήμα πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα. Αυτή η σταθερότητά της την κάνει μεγάλη ομάδα. Δεν έχει το όνομα της Ρεάλ ή της Μπαρτσελόνα αλλά ανήκει σε αυτό το επίπεδο".

Ο Αριστείδης Καμάρας υπογράμμισε από τη μεριά του δίνοντας το βραβείο στον Καραγκούνη: " Σου δίνω αυτό το βραβείο και εύχομαι να μην κουραστείς ποτέ να μαζεύεις βραβεία. Το αξίζεις, το έχεις αποδείξει, και πιστεύω ότι έχεις μέλλον λαμπρό. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που έχω να σου δώσω το βραβείο. Βέβαια αξίζεις πολλά περισσότερα από ένα βραβείο. Συμβολίζεις πολλά για αυτή την ομάδα. Πολύ περισσότερο επειδή είσαι ένας παίκτης που αναδείχθηκε από τα φυτώρια του Παναθηναϊκό. Με τον Γιώργο μάς συνδέει και κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουν πολλοί, καθώς και οι δύο έχουμε φορέσει την ιστορική φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης".

Για την Βιγιαρεάλ, την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Καμάρας τόνισε: " Αρμόδιος για να μιλήσει είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Εμείς, που είμαστε απέξω, κάνουμε εύκολη κριτική κάτι που έχω βιώσει και εγώ στην εποχή μου. Πρόκειται για μια ισπανική ομάδα η οποία μπορεί να μην είναι επιπέδου Ρεάλ η Μπαρτσελόνα αλλά έχει τρίξει τα δόντια της στους μεγάλους. Είναι παιχνίδι υψηλού ρίσκου και επικινδυνότητας ωστόσο εμένα με απασχολεί ο Παναθηναϊκός. Εξαρτάται από το πως θα είναι ο Παναθηναϊκός σε αυτά τα παιχνίδια. Έχουν γίνει λάθη στην ομάδα αλλά παρόλα αυτά έχει δείξει την ποιότητά της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θέλω να πιστεύω ότι οι κακές ημέρες αποτελούν παρελθόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK