Καραγκούνης: "Οποιος μας υποτιμήσει, θα το πληρώσει"

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας προειδοποίησε. Προειδοποίησε τους αντιπάλους της Ελλάδας ότι εφόσον την υποτιμήσουν θα βρεθούν μπροστά στο φάσμα οδυνηρών εκπλήξεων.

Καραγκούνης: "Οποιος μας υποτιμήσει, θα το πληρώσει"
INTIME SPORTS

Ολα είπε στο site της FIFA: " Αισθάνομαι έτοιμος. Αν έχεις ζήσει έστω και μία φορά την εμπειρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξέρεις πως είναι. Έχεις εγγυημένα μόνο τρία παιχνίδια και πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος και συγκεντρωμένος στον στόχο, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Oι παραστάσεις που έχουμε σε αυτό το επίπεδο μπορεί να αποδειχθούν πλεονέκτημα, αλλά υπάρχουν πολλοί παράμετροι, όπως η κατάσταση που θα βρίσκεται ο καθένας μας την μέρα του αγώνα. Πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος, σε καλή κατάσταση σωματικά και ψυχολογικά. Μας περιμένουν μεγάλα παιχνίδια, σε ένα μεγάλο τουρνουά. Όλοι αυτοί οι παράγοντες θα παίξουν το ρόλο τους".

Περί στόχων: "Βασικός μας στόχος είναι να μπούμε στην φάση των νοκ-άουτ παιχνιδιών, κάτι που δεν έχουμε καταφέρει στο παρελθόν. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το πιο σημαντικό τώρα λοιπόν, είναι αυτό που ακολουθεί με την Κολομβία. Η πρεμιέρα κόντρα σε μια επικίνδυνη ομάδα".

Για το αν κάποιες φορές ενοχλούνται που δεν θεωρούν την Εθνική ομάδα: "Κάποιες φορές είναι καλό, γιατί είτε σέβονται, είτε όχι η αλήθεια φαίνεται μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί απαντήσαμε σε όλες τις κριτικές που δεχθήκαμε τα τελευταία δέκα χρόνια. Πιστεύω ότι όποιος δεν μας σέβεται θα το “πληρώσει”. Δεν είναι καλό να μας υποτιμούν. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να καταφέρουμε. Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα.

Είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα. Παίζουμε χρόνια μαζί και λειτουργούμε σαν σύνολο. Κάτι πολύ σημαντικό. Περνάμε καλά μαζί. Απολαμβάνουμε μαζί τις επιτυχίες, ενώ μαζί αντιμετωπίζουμε και τις αποτυχίες. Ζούμε και αναπνέουμε σαν ομάδα, με έντονα συναισθήματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK