"Καραϊσκάκης Α.Ε.": "Συκοφαντικό δημοσίευμα, παραλογισμός, σκοπιμότητα"

Η Καραϊσκάκης Α.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση με αφορμή το δημοσίευμα του News247.gr για την εξέλιξη των ερευνών αναφορικά με την τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία της 24MEDIA και του Έθνους.

Επίθεση με πέτρες και μπογιές πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου 2017, ομάδα αγνώστων στα γραφεία της εφημερίδας "Εθνος" και της 24Media στην οδό Συγγρού. Οι άγνωστοι, έσπασαν την κεντρική είσοδο και έριξαν κόκκινες μπογιές στις εξωτερικές τζαμαρίες. 
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Επίθεση με πέτρες και μπογιές πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου 2017, ομάδα αγνώστων στα γραφεία της εφημερίδας "Εθνος" και της 24Media στην οδό Συγγρού. Οι άγνωστοι, έσπασαν την κεντρική είσοδο και έριξαν κόκκινες μπογιές στις εξωτερικές τζαμαρίες. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. θεωρεί ανάξια απάντησης συκοφαντικά δημοσιεύματα συγκεκριμένων ιστοσελίδων, που αναφέρονται σε γεγονότα προ του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΠΑΟΚ, από το περιεχόμενο των οποίων προκύπτει το μέγεθος του παραλογισμού και της σκοπιμότητάς τους", αναφέρει η ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του News247.gr, από τις μέχρι στιγμής έρευνες, έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία τριών δραστών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Κρατικής Ασφάλειας για να εντοπιστούν αν αυτό είναι δυνατόν όλοι οι υπεύθυνοι της άνανδρης αυτής επίθεσης, που σημειώθηκε λίγο πριν τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Στο ρεπορτάζ του News24/7, αναφέρεται επίσης: "Άγνωστοι είχαν σκεπάσει με σακούλες τις κάμερες στην Θύρα 4 του "Γ. Καραϊσκάκης" όπου θα κατέληγαν οι συμμετέχοντες στην μοτοπορεία, αφού οι «φίλοι» τους στο Καραϊσκάκη γνώριζαν ήδη ότι θα γινόταν αυτή η επίθεση και είχαν φροντίσει για αντίμετρα ώστε να μην εντοπιστούν οι δράστες.

Γνώριζαν δηλαδή ότι το πρώτο πράγμα που θα έκανε η Αστυνομία θα ήταν να ζητούσε εικόνα από την Θύρα 4 που θα κατέληγαν ώστε να τους εντοπίσει την στιγμή που θα αποκάλυπταν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Τότε αντιλήφθηκαν και στην Αστυνομία ότι κάτι θα συνέβαινε αφού έπαψαν να παίρνουν εικόνα από την Θύρα 4 και αμέσως μετά ακολούθησε η σφοδρή επίθεση. Όλοι τους είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους από την αρχή της μοτοπορείας, καλυμμένες τις πινακίδες τους και άλλοι τις είχαν λυγισμένες ή κάτω από την σέλα. Άρα οι εικόνες που είχαν οι Αρχές και πιο νωρίς από την μοτοπορεία δεν τους βοήθησαν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK