Καραπαπάς για το μνημείο της "Θύρας 7"

Mε αφορμή φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες σχετικά με “βεβήλωση” του μνημείου της “Θύρας 7”, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς έκανε μέσω της σελίδας του στο Facebook τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Καραπαπάς για το μνημείο της "Θύρας 7"

Επειδή κάποιοι γράφουν στο facebook και στο twitter ότι κάηκε το μνημείο της Θύρας 7 στο γήπεδο μας, ότι το βεβήλωσαν ξανά και διάφορα άλλα, πήγα ο ίδιος εκεί και είδα ότι δεν έχει συμβεί το παραμικρό.

Η φωτογραφία είναι πριν πέντε λεπτά. (ΥΓ.: Όσο για κάποιους που με αυτή την αφορμή ρωτούν τι έκανε η ΠΑΕ για τους βέβηλους που την προηγούμενη φορά πράγματι είχαν προσβάλει τη μνήμη των αδερφών μας, το έχουμε ξαναπεί ότι κάναμε κάθε νομική ενέργεια και στραφήκαμε εναντίον τους για προσβολή μνήμης τεθνεόντων και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια. Ελπίζω δηλαδή γιατί στην Ελλάδα είμαστε...)”, έγραψε στο facebook του ο Κώστας Καραπαπάς.

Λίγα λεπτά αργότερα, με νεότερη δημοσίευση εξήγησε και το τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα:

Να τα ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Πήγαν κάποια ζώα και έκαψαν δυο κασκόλ και μια σημαία στο μνημείο του Δήμου στο δρόμο στις 4:00 το πρωί, όχι στο γήπεδο και στον φυλασσόμενο χώρο. Άμεσα θα δούμε τι γίνεται απο τις κάμερες και θα παραδώσουμε το υλικό στους αρμόδιους. Όχι ότι ελπίζω κάτι.

Αντίθετα ελπίζω να φροντίσει η μοίρα να πάθουν τα χεράκια τους ότι έκαναν σε ένα χώρο μνήμης... Στην Ελλάδα κάποτε ούτε θα μπορούσες να διανοηθείς να προσβάλλεις τη μνήμη νεκρού... Κάποτε...”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK