Καραπαπάς: "Σας πονάει ο Μπέντο!"

Ο Κώστας Καραπαπάς με ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτησή του στο facebook φρόντισε να επιτεθεί σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκός υπερασπιζόμενος ταυτόχρονα τον Πάουλο Μπέντο και τη μεταγραφή Ανσαριφάρντ.

Καραπαπάς: "Σας πονάει ο Μπέντο!"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝΙΣΕ: "Έχετε λυσσάξει Αλαφουζάκια, Μελισσανιδάκια ή απο όπου αλλού τα αρπάζετε, Μπαλτάκια που ανακαλύψατε τον κολοσσό του 1,20, μαζί με κάποιους αλεξιπτωτιστές στον αθλητισμό, όπως ο πουθενάς Αγγελόπουλος της μπασκετικής ΑΕΚ...

Κοιτάξτε τα χάλια σας και το τι σας σέρνουν οι οπαδοί των ομάδων σας και αφήστε ήσυχο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον Μπέντο.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...

Αγγελόπουλε της ΑΕΚ, αν σε ενδιαφέρουν οι παράγκες, πήγαινε να δείς στα γραφεία της ΑΕΚ τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο να σου πεί. Μπορεί να είναι και ο Θωμάς εκεί!

Όλοι οι ποδοσφαιριστές αγοράζονται απο τις διοικήσεις, αν νομίζετε ότι θα δημιουργήσετε θέμα Μπέντο είστε γελασμένοι!

ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΜΠΕΝΤΟ, ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΑΡΙΜ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Απολογηθείτε στον κόσμο σας για τις αποτυχίες σας και για το ότι ούτε όλοι μαζί δεν μπορείτε να μας ρίξετε, και ετοιμαστείτε για περισσότερο πόνο..."

24MEDIA NETWORK