Καρασαλίδης: "Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ ο Λουτσέσκου"

Ο στόπερ της Ξάνθης, Αριστοτέλης Καρασαλίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό» με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΞΑΝΘΗ
xanthi panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε για την πορεία της Ξάνθης, που ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίαςτης Super League (σ.σ μαζί με τον Παναθηναϊκό στους 22 βαθμούς), αναφέρθηκε στις τέσσερις σερί νίκες της ομάδας του, όπως και στο γεγονός ότι οι Ακρίτεςείναι αήττητοι στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

Για το ότι το κλίμα στην ομάδα θα είναι γιορτινό και επειδή είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας: «Το κλίμα είναι πολύ γιορτινό. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε ψηλά στην βαθμολογία».

Για τον αγώνα με την Βέροια και την εκτός έδρας νίκη με 4-0: «Από την στιγμή που προηγηθήκαμε νωρίς και η Βέροια ανοίχτηκε, για να πετύχει ένα γκολ, ήταν λογικό ότι θα βάλουμε κι άλλα. Αν μας λέγατε, πριν τον αγώνα ότι θα βάλουμε τέσσερα γκολ, δεν θα το πιστεύαμε. Το καλό είναι ότι προηγηθήκαμε νωρίς».

Για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και την πορεία της Ξάνθης στην Super League: «Η αρχική αναβολή κόστισε σε όλες τις ομάδες που δεν είχαν μπει στα play off, γιατί υπήρχε μεγάλο διάστημα απραξίας. Είχαμε έλλειψη ρυθμού. Κομβικό σημείο ήταν η ισοπαλία στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Μας έδωσε βαθμολογική ανάσα. Είναι άλλη η πίεση όταν είσαι με μηδέν βαθμούς. Μετά έγιναν όλα αυτά είδατε. Έχουμε να χάσουμε από τον αγώνα με τον Πανιώνιο (σ.σ. εντός έδρας ήττα με 2-0 για την 4η αγωνιστική της Super League). Μας ξύπνησαν αυτές οι δύο ήττες (σ.σ. με ΑΕΚ εκτός έδρας και με τον Πανιώνιο εντός έδρας)».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Αν θες να γίνεις καλύτερος πρέπει να κοιτάς προς τα πάνω. Είμαστε όμως προσγειωμένοι. Δεν νομίζω να μας κάνει κακό η διακοπή του πρωταθλήματος».

Για το ότι η Ξάνθη πέρασε μία κρίση λόγω αποτελεσμάτων και πως την ξεπέρασε σε αντίθεση με άλλες ομάδες: «Στην Ξάνθη ξέρουν όλη την αξία του προπονητή μας. Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ και από κανέναν. Αυτό είναι το μυστικό μας. Και σιγά – σιγά η δουλειά μας βγαίνει στο γήπεδο».

Για την εικόνα των «μεγάλων» στο πρωτάθλημα: «Φέτος ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός πίστευα θα είναι πιο ανταγωνιστικοί προς τον Ολυμπιακό. Έχουν καλό ρόστερ. Ο Ολυμπιακός όποιο πρόβλημα κι αν έχει, το κρατάει στην ομάδα και το διαχειρίζεται καλά, γι” αυτό είναι πρωτοπόρος».

Για το αν ζητούσε κάτι για τα Χριστούγεννα, τι θα ήταν αυτό: «Να έχουμε την ηρεμία, που έχουμε μέχρι τώρα στην ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αν έχουμε την υγεία μας όλα θα τα πετύχουμε. Μην ζητάμε κάτι παραπάνω».

News 24/7

24MEDIA NETWORK