Καράσκο και επίσημα

Η μεταγραφή του Μαουρίτσιο Καράσκο ανακοινώθηκε με...δόξα και τιμή από το site του Ατρομήτου την Κυριακή.

Καράσκο και επίσημα

Αναλυτικά

Η πατρίδα του η Αργεντινή φημίζεται για το ταγκό κι εκείνος φημίζεται για τα γκολ!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία της με τον goleador Μαουρίτσιο Καράσκο!

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τις εργομετρικές/ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου φορώντας κι επίσημα τη φανέλα με το αστέρι!

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Μαουρίτσιο Καράσκο δήλωσε περιχαρής στο επίσημο site της ομάδας μας τα εξής:«Μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ευρώπη μετά από έξι μήνες και είναι πολύ ευχαριστημένος που ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισε.

Ξέρω τον Ατρόμητο από πέρσι αλλά και από το παρελθόν καθώς τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί τη χώρα του στις ευρωπαίκές διοργανώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος από την υποδοχή που μου επεφύλαξαν όλοι οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και από τις ανέσεις που διαπίστωσα ότι παρέχει στους ποδοσφαιριστές με το υπερσύχρονο αθλητικό κέντρο».

Και ο Μαουρίτσιο Καράσκο κατέληξε:«Είμαι έτοιμος, αισθάνομαι σε καλή κατάσταση αλλά χρειάζομαι όπως είναι φυσικό μικρό χρόνο προσαρμογής για να μάθω την ομάδα, πως παίζει και να μιλήσω με τον προπονητή κύριο Σα Πίντο τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω που με επέλεξε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο γιατί έκανε τα πάντα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK