Καρέ τίτλων ονειρεύεται ο Ντελ Ορνο

Καρέ τίτλων ονειρεύεται ο Ντελ Ορνο
O Aσιέρ Ντελ Ορνο ικανοποίησε απόλυτα την αυταρέσκεια του Ζοζέ Μουρίνιο, αφού δήλωσε πως η Τσέλσι μπορεί φέτος να κατακτήσει όποια διοργάνωση συμμετέχει. Ο Βάσκος αμυντικός είναι ένα από τα βασικά "γρανάζια" στην μηχανή του Πορτογάλου και δεν αρνείται να παραδεχθεί ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

"Ολα είναι πιθανά, αφού είμαστε μία ομάδα με παίκτες νικητές και ένα προπονητή που έχει την ίδια φιλοσοφία. Θέλω να τελειώσουμε την χρονιά αήττητοι και να πάρουμε τα πάντα", τόνισε αρχικά ο πρώην αμυντικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Oι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν ήδη ξεφύγει από τους διώκτες τους και μετά το εντυπωσιακό 4-1 στο "Ανφιλντ" έχουν 9 νίκες σε 10 αγώνες (πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ έχουν δεχθεί μόλις δύο τέρματα. Παρ' αυτά ο Ντελ Ορνο πιστεύει ότι η δουλειά όλης της ομάδας βοηθά στην διατήρηση του μηδέν παθητικού, στα περισσότερα παιχνίδια. "Φαίνεται σαν δουλειά της άμυνας, αλλά δεν είναι έτσι, αφού όλη η ομάδα αμύνεται. Με παίκτες όπως οι Τέρι και Γκαλάς η οπισθοφυλακή είναι αρκετά δυνατή, αλλά υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μας βοηθούν από μπροστά."

News 24/7

24MEDIA NETWORK