Καρεμπέ: "Ελπίζω να επιστρέψω"

Καρεμπέ: "Ελπίζω να επιστρέψω"
Εχει περάσει περίπου 1,5 χρόνος από τότε που αποχώρησε από την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά όπως τονίζει ο ίδιος δεν έχει σταματήσει να μαθαίνει τις εξελίξεις της πρώην ομάδας του. Ο λόγος για τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση του Alpha για τους "ερυθρόλευκους" αλλά και τα όσα ακούστηκαν περί ανάληψης της θέσης του τεχνικού διευθυντή.

Αναλυτικά:

"Μαθαίνω τα νέα του Ολυμπιακού παρά το ότι βρίσκομαι αρκετό καιρό μακριά από την Ελλάδα. Είναι νέα ομάδα με νέο προπονητή και μεγάλες φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι μπορεί να πάει καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει πιθανότητες αλλά είναι το σύστημα έτσι που εξαρτάται από πολλά πράγματα το αν θα πάει καλά. Χρειάζεται και τύχη. Μπορεί να παίξεις το 100% και να μη νικήσεις και με μία κακή εμφάνιση να είσαι τυχερός και να πάρεις τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός είναι καταξιωμένη ομάδα και φαίνεται στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Αν καταφέρει να νικήσει τα εντός έδρας παιχνίδια με Ρεάλ Μαδρίτης και Λιόν, οι ελπίδες πρόκρισης θα είναι πολλές. Απαραίτητη όμως είναι η νίκη στη πρεμιέρα με τη Ρόζενμποργκ. Ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω να συνεργαστώ με τον Ολυμπιακό και από το νέο πόστο μου.

Τα όσα ακούστηκαν πως θα αναλάμβανα καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό είναι φήμες. Προτεραιότητά μου είναι να μάθω όσα μπορώ για τα νέα καθήκοντά μου και να πετύχω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK