"Καρφί" για Μουρίνιο και από το... μακρινό Κατάρ!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο συνεχίζει να δέχεται "χτυπήματα" μετά την συντριβή που γνώρισε στο Λονδίνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την τελευταία επίθεση εις βάρος του να έρχεται από τον... Τσάβι.

"Καρφί" για Μουρίνιο και από το... μακρινό Κατάρ!

Για τρία ολόκληρα χρόνια έδωσε επικές μάχες απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοζέ Μουρίνιο και στη συνείδησή του ο "special one" αντιπροσωπεύει το ακριβώς αντίθετα από αυτά που πρέσβευε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπαρτσελόνα.

Όταν λοιπόν ο Τσάβι ρωτήθηκε από την αγγλική "Mirror" για τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται τώρα ο Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το διασυρμό από την πρώην ομάδα του και ενόψει της κόντρας με την Σίτι του Γκουαρδιόλα στο League Cup, δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει το καρφί του...

"Καρφί" για Μουρίνιο και από το... μακρινό Κατάρ!

"Μερικές φορές, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον Μουρίνιο, θέλει πόλεμο και όχι ποδόσφαιρο, όπως την εποχή που ήταν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ελπίζουμε να μην το δούμε ξανά αυτό στην Αγγλία", τόνισε ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και νυν παίκτης της Αλ Σαντ, ο οποίος πάντως φρόντισε να ρίξει νερό στο κρασί του υποστηρίζοντας πως το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι τυχερό με την παρουσία σε αυτό των Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα.

"Καρφί" για Μουρίνιο και από το... μακρινό Κατάρ!

"Είναι δύο από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και δεν νομίζω ότι υπάρχει διοργάνωση που δεν θα πάρουν στα σοβαρά. Πιστεύω ωστόσο ότι η Σίτι θα πάρει το πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι πέταξε μερικούς πόντους.

Για την Γιουνάιτεντ αντίθετα, θεωρώ ότι έχουν ελπίδα για διάκριση μέσω των υπόλοιπων εγχώριων διοργανώσεων. Αυτό που θα πρέπει να βάλει στόχο η Γιουνάιτεντ είναι να επιστρέψει στο Champions League".

News 24/7

24MEDIA NETWORK