Καρφιά ΠΑΟΚ για Καλογερόπουλο-ΚΕΔ

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν άφησε ασχολίαστο τον ορισμό Καλογερόπουλου στο ματς με την Ξάνθη, με κείμενό στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Καρφιά ΠΑΟΚ για Καλογερόπουλο-ΚΕΔ

Στην πρώτη δημόσια αντίδραση μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν άφησε ασχολίαστο τον ορισμό του Καλογερόπουλου στον κυριακάτικο (7/12) αγώνα με την Ξάνθη.

Με κείμενο που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του "δικεφάλου" εκφράζονται απορίες για την κίνηση της ΚΕΔ να ορίσει διεθνή διαιτητή σε αυτό το παιχνίδι, ενώ δεν είχε πράξει κάτι ανάλογο και στο ματς του "Γ. Καραϊσκάκης" την περασμένη Τετάρτη.

Επίσης, υπενθυμίζει ότι ο Καλογερόπουλος σφύριξε τον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου με τους "ερυθρολεύκους", όπου, θυμίζουμε, είχε αποβάλλει τον Στοχ, αλλά όχι τους Φουστέρ και Βαλντέζ για το ίδιο παράπτωμα (σπρώξιμο).

"Αυτό που δεν έκανε η ΚΕΔ στο προηγούμενο ματς, το έκανε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, ορίζοντας διεθνή διαιτητή για να διευθύνει την αναμέτρηση. Ο προσφάτως διεθνής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) θα είναι ο διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Πηγαδίων", αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο σχετικό κείμενο.

Διαβάστε ακόμη:

Κομίνης στην Τρίπολη, Καλογερόπουλος στην Ξάνθη

News 24/7

24MEDIA NETWORK