"Καρφιά" Γουέλμπεκ για Μόγιες

"Καρφιά" στον πρώην τεχνικό της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, έριξε ο Ντάνι Γουέλμπεκ. Ο Άγγλος επιθετικός απάντησε σε προηγούμενα σχόλια του Σκωτσέζου προπονητή, που τον ήθελαν να μην προσπαθεί αρκετά στις προπονήσεις. Διαβάστε τι δήλωσε.

"Καρφιά" Γουέλμπεκ για Μόγιες

Απ' ότι φαίνεται δεν ξεχνάνε εύκολα τον Ντέιβιντ Μόγιες στο Μάντσεστερ. Ο Ντάνι Γουέλμπεκ, σε πρόσφατη συνέντευξή του, έριξε τα "καρφιά" του για τον πρώην τεχνικό της Γιουνάιτεντ, απαντώντας σε προηγούμενα σχόλια του Σκωτσέζου που τον ήθελαν να μην προσπαθεί αρκετά στις προπονήσεις.

Ο Μόγιες τον περασμένο Δεκέμβρη είχε δηλώσει σε συνέντευξη του πως ο Γουέλμπεκ δεν προσπαθούσε καν να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ρούνεϊ, ο οποίος καθόταν αρκετή ώρα αφού τελείωνε η προπόνηση και έκανε εξάσκηση στα τελειώματα: "Είχαμε μια μικρή κουβέντα με την Ντάνι και καταλήξαμε στο ότι έπρεπε να είναι ο τελευταίος που θα φεύγει από την προπόνηση. Ο Γουέιν είναι εκεί έξω και προπονείται κάθε μέρα στα τελειώματα. Το είχα πει στο Γουέλμπεκ, να μένει παραπάνω, ακόμα και 15 λεπτά".

Ο Σκωτσέζος ισχυρίστηκε ότι ο Γουέλμπεκ δεν θέλησε να ακολουθήσει τα λόγια του και τώρα ήταν η σειρά του Άγγλου επιθετικού να απαντήσει στον πρώην προπονητή του:

"Με εξέπληξε για να είμαι ειλικρινής. Πριν καν πει ότι πει, εγώ έκανα έξτρα προπονήσεις κάθε μέρα. Μεγάλωσα στη Γιουνάιτεντ και είμαι επαγγελματίας στη μέχρι τώρα καριέρα μου", η απάντηση του Γουέλμπεκ.

Διαβάστε ακόμη:

Αλλαγή δεδομένων με Εβρά

Αποσύρει το ενδιαφέρον για Κρόος η Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK