"Κάρφωσε" με ποστάρισμα τον... προδότη Ράσελ Κρόου!

Ο Ράσελ Κρόου "άδειασε" την Ρόμα δηλώνοντας εντελώς ξαφνικά την αγάπη του για την Λάτσιο και οι "τζαλορόσι" το πήραν... βαρέως αν αναλογιστεί κανείς το φουλ επιθετικό ποστάρισμά τους!

"Κάρφωσε" με ποστάρισμα τον... προδότη Ράσελ Κρόου!

Το "ντέρμπι του Μονομάχου" που λαμβάνει χώρα τα τελευταία 24ωρα στην ιταλική πρωτεύουσα και έχει στο επίκεντρο τον Ράσελ Κρόου, τον πρωταγωνιστή της διάσημης ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ "Μονομάχος", δεν λέει να... τελειώσει.

Αποκλειστικός υπεύθυνος για όλο το σούσουρο που δημιουργήθηκε δεν είναι άλλος από τον 54χρονο Αυστραλό ηθοποιό που "τρέλανε" όλη την ποδοσφαιρική Ρώμη: αρχικά κράτησε κασκόλ της Ρόμα και φώναξε σύνθημα για αυτήν, έπειτα πόζαρε κρατώντας φανέλα της μαζί με τον Φραντσέσκο Τότι ενώ μετά από όλα αυτά δήλωσε on camera, τιφόζο της... Λάτσιο.

Η απρόσμενη αυτή αποκάλυψη από πλευράς Κρόου έκανε τους "λατσιάλι" να τον αποθεώσουν μέσω των social media, πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα για μία επικοινωνιακή νίκη εις βάρος της Ρόμα, με τους "λύκους" από την πλευρά τους να νιώθουν θιγμένοι και πληγωμένοι και να περνούν στην αντεπίθεση.

Πώς; Μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter (η αγγλική έκδοση) ανέβασαν video που δείχνει τον Ράσελ Κρόου να παραδέχεται πως είναι Λάτσιο, με την Ρόμα να σχολιάζει: "Τώρα ο καλύτερος φίλος μας είναι ο Χοακίν Φίνιξ".

Για όσους αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο συγκεκριμένος άνθρωπος αντικατέστησε τον Κρόου στις καρδιές των "ρομανίστι", να θυμίσουμε πως πρόκειται για τον 43χρονο Αμερικανό ηθοποιό που στην ταινία "Μονομάχος" είχε το ρόλο του Κόμοντο, του Ρωμαίου Αυτοκράτορα που στο φινάλε της ταινίας πήρε μέρος σε μία θανάσιμη μονομαχία με τον Ράσελ Κρόου...

Σημειώνεται πως μία ώρα μετά το ποστάρισμα για τον Χοακίν Φίνιξ, ο λογαριασμός της Ρόμα έκανε και άλλο σχετικό ποστάρισμα καθώς μέσα από δύο φωτογραφίες δείχνει τον Ράσελ Κρόου και τον Γιούργκεν Κλοπ να κρατούν φανέλα της Λάτσιο. "Τι ενδεχομένως να πήγε στραβά", το ειρωνικό σχόλιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK