Κάρολ: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον κόσμο του ΟΦΗ"

Ο Ρόι Κάρολ αποχαιρέτησε το Ηράκλειο ευχαριστώντας σύσσωμη την οικογένεια του ΟΦΗ.

Κάρολ: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον κόσμο του ΟΦΗ"

Ο γκολκίπερ -πλέον- του Ολυμπιακού πήγε στην προπόνηση της Παρασκευής, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, το προπονητικό επιτελείο και τα στελέχη του ΟΦΗ.

Ιδού και η αποχαιρετιστήρια δήλωση του βορειοϊρλανδού γκολκίπερ:

"Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ για την συνεργασία που είχα μαζί τους. Η αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπο μου στους 5 μήνες που έμεινα στην ομάδα, με έκαναν να νοιώσω εγώ και η οικογένεια μου πολύ όμορφα. Έκανα πολλούς φίλους στο μικρό χρόνο που είμαι στο Ηράκλειο.

Πήρα μια μεγάλη απόφαση. Όμως είναι ευκαιρία να μπορέσω να αγωνισθώ ξανά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δεν ξέρω εάν τέτοια ευκαιρία θα είχα αργότερα. Είναι πολύ σημαντικό για ένα παίκτη να μπορεί να συμμετέχει στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΦΗ και εύχομαι να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους φίλους του ΟΦΗ που είναι φανταστικοί".

Πλήρης με Ξάνθη

Με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Αναστόπουλου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (17.15) με την Ξάνθη στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Γεωργίου αποθεραπεύτηκε και παίζει, όπως και ο Μάντζιος που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες. Επιστρέφει εξάλλου από την τιμωρία του ο Ταυλαρίδης, ενώ εξυπακούεται ότι γκολκίπερ θα είναι ο Βεζυρίδης.

Την 20μελή αποστολή του ΟΦΗ για το... επαρχιακό ντέρμπι με τους ακρίτες αποτελούν οι: Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Σόουζα, Πίτσος, Βάντο, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Μποντόρ, Μάντζιος, Καμπάνταης, Παπουλής, Σίσιτς, Ουκάρ και Ζορμπάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK