Καρότο και μαστίγιο από τον Ζαμάνη στους παίκτες

Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βέροια ο Νίκος Ζαμάνης φρόντισε να στείλει τα δικά του μηνύματα στους παίκτες του Πανιωνίου για να επαναληφθούν φαινόμενα αδιαφορίας. Εξέφρασε δε την αισιοδοξία ότι ο Ιστορικός θα χαρίσει και πάλι χαρές στον κόσμο του.

Καρότο και μαστίγιο από τον Ζαμάνη στους παίκτες

O Nίκος Ζαμάνης φρόντισε να προειδοποιήσει τους παίκτες του Πανιωνίου ότι δεν θα ανεχθεί αδιαφορία στο μέλλον. Παράλληλα καθησύχασε τον κόσμο ότι η ομάδα θα επιστρέψει πολύ σύντομα στις επιτυχίες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

Το παιχνίδι με τη Βέροια ανήκει στο παρελθόν. Οι παίκτες μας είχαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όπου έκαναν πολλά λάθη. Πιθανώς και λόγω του αέρα που τους έδινε το 5-0 των δύο πρώτων αγώνων, να υποτιμήσανε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκαν και διόρθωσαν αρκετά από τα λάθη τους, όμως πλέον ήταν αργά. Ένα παιχνίδι, όταν δεν μπορείς να το κερδίσεις, τότε προσπαθείς τουλάχιστον να μην το χάσεις.

Στο ποδόσφαιρο πρέπει να μοχθείς και να ματώνεις τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα γίνει από δω και πέρα και ο κάθε παίκτης οφείλει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Εάν διαπιστωθεί πως κάποιος είναι αδιάφορος και βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, πολύ απλά δεν θα έχει θέση σε αυτή.

Η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες και αυτό θα φανεί στα αμέσως επόμενα παιχνίδια, αλλά και στο σύνολο του πρωταθλήματος. Ο κόσμος μπορεί να στεναχωρήθηκε το Σάββατο, όμως σύντομα θα γευθεί και πάλι μεγάλες χαρές από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ