Ετοιμάζεται για την επιστροφή πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Αλέις Βιδάλ στο παιχνίδι με την Αλαβές, οδηγεί την Μπαρτσελόνα στην αναζήτηση νέου δεξιού οπισθοφύλακα, καθώς υπάρχει πλέον μόνο ο Σέρχι Ρομπέρτο.

Ετοιμάζεται για την επιστροφή πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα βγαίνει στην αγορά για αναζήτηση δεξιού οπισθοφύλακα; Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Καταλανοί έχουν αρχίσει το ψάξιμο γι' αντικαταστάτη του Αλέις Βιδάλ, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του, που θα τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Οι πληροφορίες τούς συνδέουν με έναν παλιό τους γνώριμο, τον πρώην παίκτη της Γιουβέντους, Μάρτιν Κάσερες.

Ο Ουρουγουανός παρουσιάζεται ως μία αξιόπιστη λύση για τη Μπαρτσελόνα, καθώς είναι ελεύθερος (δεν έχει βρει ομάδα από το καλοκαίρι του 2016 που έφυγε από το Τορίνο), παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, ενώ γνωρίζει και τα κατατόπια, καθώς άνηκε στη Μπαρτσελόνα για τρεις σεζόν, έχοντας μόλις 13 εμφανίσεις (2008-2011).

Ο Κάσερες φημολογείται πως ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Σάουθάμπτον, αλλά με την Μπαρτσελόνα να "καραδοκεί", η μεταγραφή δείχνει να "κολλάει" και με τον αμυντικό να καλείται πλέον να αποφασίσει για το μέλλον του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK