Κασίγιας και Ρεάλ συμφώνησαν για "διαζύγιο"

Παρελθόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης θα αποτελέσει ο Ίκερ Κασίγιας εντός ολίγων ημερών μετά από συμφωνία που επήλθε, όπως υποστηρίζουν ισπανικά ΜΜΕ.

Κασίγιας και Ρεάλ συμφώνησαν για "διαζύγιο"

Ίκερ Κασίγιας και Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μετέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (10/06) το ισπανικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι " TVE1".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αρχηγός των "μερένγκες" και της εθνικής Ισπανίας επέλεξε να αποχωρήσει από τον σύλλογο για να μην προκληθούν προβλήματα κατά την άφιξη του Νταβίδ ντε Χέα.

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προορίζεται για αντικαταστάτης του, σε μία μεταγραφή που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των ημερών, ώστε να παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα.

Μετά από 25 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα ο Κασίγιας εξετάζει την επόμενη μέρα στην καριέρα του και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, έχει στα χέρια του 10 προτάσεις συνεργασίας.

Ο 34χρονος άσος βρισκόταν εδώ και καιρό στο επίκεντρο έντονης κριτικής από αξιοσημείωτη μερίδα φιλάθλων της Ρεάλ. Τη σεζόν 2012-2013, μάλιστα, είχε χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα από τον Ντιέγκο Λόπεθ, κατάσταση που διατηρήθηκε και το 2013-2014.

Ο Κάρλο Αντσελότι επανέφερε τον Κασίγιας στη θέση του βασικού τερματοφύλακα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο κατά καιρούς τα λάθη και οι αποτυχίες του συλλόγου δυσχαίρεναν τη θέση του, με αποκορύφωμα τις αποδοκιμασίες στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο " Σαντιάγο Μπερναμπέου", που ίσως ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK