Καστίγιο: “Αν έρθει πρόταση θα το συζητήσω”
Οι εμφανίσεις του Νέρι Καστίγιο στο "Γκολντ Καπ" και ειδικά αυτές στο "Κόπα Αμέρικα", με αποκορύφωμα το γκολ κόντρα στη Βραζιλία, φουντώνουν τις φήμες για ενδιαφέρον άλλων ομάδων που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Οι εμφανίσεις του Νέρι Καστίγιο στο “Γκολντ Καπ” και ειδικά αυτές στο “Κόπα Αμέρικα”, με αποκορύφωμα το γκολ κόντρα στη Βραζιλία, φουντώνουν τις φήμες για ενδιαφέρον άλλων ομάδων που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ο ίδιος ο Καστίγιο, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό “Magic” ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή σκέφτεται μόνο το “Κόπα Αμέρικα”, αφήνοντας ωστόσο ένα ανοιχτό παράθυρο σε μία ενδεχόμενο πρόταση:
“Ο Ολυμπιακός για μένα είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να πετύχω όλα αυτά. Για αυτά που ακούγονται, δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα δεν μου έχουν πει τίποτα. Το μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι στο Κόπα Αμέρικα. Αν έχω πρόταση μετά θα το συζητήσω”, τόνισε μεταξύ άλλων.