Κατ' αρχήν συμφωνία Ατρομήτου-ΠΑΟΚ για Λημνιό

Η πρόταση του ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο για την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού είναι τέτοια που δεν μπορεί να την αρνηθουν οι Περιστεριώτες. Προ των πυλών της μεταγραφής οι δύο πλευρές.

Κατ' αρχήν συμφωνία Ατρομήτου-ΠΑΟΚ για Λημνιό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το γεγονός ότι η προσφορά του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Λημνιό ξεπέρασε ακόμα και αυτή του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Βασίλη Μπάρκα φαίνεται ότι παίζει ξεχωριστό ρόσο στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Ιβάν Σαββίδης άγγιξε τις 900.000 ευρώ και ο Γιώργος Σπανός είπε το ναι (στο προφορικό επίπεδο) έτσι ώστε να γίνει αυτή η μεταγραφή και ο παίκτης να ανοίξει τα ποδοσφαιρικά φτερά του.

Ωστόσο, η κατ' αρχήν συμφωνία των δύο πλευρών θα πρέπει να αποτυπωθεί και στο χαρτί κάτι που αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες. Προς το παρόν, συμβόλαια δεν υπάρχουν.

Επίσης, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να συμφωνήσει οριστικά και η πλευρά του παίκτη. Μόλις αυτό γίνει και ο Λημνιός πει το οριστικό ναι, τότε η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και τυπικά.

Τέλος, υπάρχει και ξένος σύλλογος ο οποίος ενδιαφέρεται ενεργά για τον παίκτη ο οποίος όμως δεν μπορεί να φτάσει σε καμία περίπτωση 1.000.000.

News 24/7

24MEDIA NETWORK