Καταγγελίες Κούγια στο συνδρομητικό

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, προχώρησε σε καταγγελίες για ιστορική ΠΑΕ που μεταβιβάστηκε σε εικονικό πρόσωπο. Τι είπε για Θωμά Μητρόπουλο, τον επόπτη του ματς με τον Παναθηναϊκό και τη σημερινή κατάσταση του "τριφυλλιού".

Καταγγελίες Κούγια στο συνδρομητικό

Στη NOVA μίλησε ο Αλέξης Κούγιας μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό. Ο ιδιοκτήτης των "βυσσινί" κατήγγειλε μεταβίβαση ιστορικής ΠΑΕ την οποία δεν κατονόμασε σε εικονικό πρόσωπο και δεσμεύθηκε να δώσει τα στοιχεία στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες. " Υπάρχει αρ 10.238, 10.239 στο συμβολαιογραφείο Δρόλια το Φλεβάρη του 2015 μεταβιβάστηκε ιστορική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου και βγήκε και στην Ευρώπη. Δεν το έχετε αναδείξει, γιατί υπάρχει τρόμος. Και στην Κέρκυρα το ίδιο. Ποιος έχει την Κέρκυρα; Είναι δυνατόν να συνεχίσουμε έτσι, να πηγαίνει να κερδίζει ο Ηρακλής στην Κέρκυρα και στα Ιωάννινα για να πέσει η ΑΕΛ;",είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων τόνισε...

"Να δώσω συγχαρητήρια για την αντικειμενική μετάδοση και το σχολιασμό. Συγχαρητήρια σε όλους. Αυτό είναι το μόνο φωτεινό σημείο της σημερινής συναντήσεως και δίνει πολύ μεγάλο κουράγιο σε εμάς και στους οπαδούς μας, οι οποίοι είναι έξαλλοι. Αν δείτε τι γίνεται στη Λάρισα, θα καταλάβετε. Είναι κρίμα.

Από εκεί και ύστερα θέλω να παρατηρήσω το εξής. Εάν πραγματικά υπάρχει αυτό, το οποίο φημολογείται ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος έχει πάρει στα χέρια του τη διαιτησία, γιατί εγώ είμαι παλιός, και ουσιαστικά είναι ο ιθύνων νους όπως στο παρελθόν πίσω από αυτά που γίνονται κάθε Κυριακή πια σε όλα τα παιχνίδια σχεδόν, είμαστε στην αρχή ενός νέου δράματος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι παλιός, έχω ζήσει και την παράγκα του Μητρόπουλου παλαιότερα και την μετέπειτα των υπάλληλων της ΕΠΟ.

Ήλπιζα ότι κύριος Γραμμένος ο συνάδελφός μου, τουλάχιστον αυτό το κομμάτι της διαιτησίας με τη βοήθεια της UEFA, θα το τιθασεύσει, θα το ελέγξει. Εάν δεν έχει καταλάβει τι γίνεται πίσω από την πλάτη του, ή δεν κάνει για πρόεδρος της ΕΠΟ, η συμβαίνουν άλλα πράγματα. Σήμερα αυτό που έγινε είναι πραγματικά πρόκληση.

Δεν θα σταθώ στο πέναλτι, γιατί μπορείς να το δώσεις, μπορεί και όχι. Γίνονται δεκάδες τέτοιες φάσεις στα ματς. Εκείνο που είναι συγκλονιστικό είναι αυτό που γίνεται στο γκολ της ΑΕΛ, εκεί δεν υπάρχει αμέλεια, ο βοηθός είναι στην ευθεία, ο Περόνε είναι τουλάχιστον δύο μέτρα πίσω, η φάση δεν είναι γρήγορη. Δεν μπορεί να το ακυρώσεις αυτό το γκολ ποτέ.

Βεβαίως, αντιλαμβάνομαι ότι ο πολύ μεγάλος και ιστορικός Παναθηναϊκός θέλει στήριξη και όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο θέλει να μην καταρρεύσει και να μην περιέλθει στα χέρια αυτού που κρύβεται πίσω από όλη αυτή τη διαδικασία κι όλοι το γνωρίζουμε ποιος είναι ώστε να πάει στα τοπικά πρωταθλήματα και να εμφανιστεί αυτός ο ο οποίος δεν έχει και την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει τον Παναθηναϊκό.

Αλλά είναι πίσω από τον πόλεμο κατά του Βαρδινογιάννη στο παρελθόν, είναι πίσω από ο,τι γίνεται αυτή τη στιγμή μέσω οργανωμένων στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορεί ομάδες σαν τη δική μου που έχει πάρει ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και η οποία έχει δώσει το δυσκολότερο πρόγραμμα μέχρι τώρα, έχουμε παίξει εκτός με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, Πανιώνιο και στην έδρα μας με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Όμως εμείς σήμερα πήραμε τρεις πόντους και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που έχουμε γιατί παίζουμε και την Κυριακή με τον Πλατανιά, καταλαβαίνετε ότι για εμάς ήταν η έναρξη για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από ο,τι πέρυσι.

Στόχος μας ήταν και είναι ακόμη η πέμπτη με τη δέκατη θέση. Όμως όσο και να σχεδιάζεις να κάνεις μια καλή ομάδα, όσο και να στηρίζεις την ομάδα η οποία έχει αδειοδότηση, είμαστε ομάδα που δεν οφείλει πουθενά, έχουμε το καλύτερο προπονητικό κέντρο και γήπεδο στην Ελλάδα, έχουμε 5.000 διαρκείας. Ποιες ομάδες θέλουν στο ποδόσφαιρο; Θέλουν τις ομάδες που ελέγχουν τα νέα αφεντικά του ποδοσφαίρου; Σε λίγες ημέρες, εγώ δεν πρόκειται να αφήσω να πέσει τίποτα κάτω. Εγώ θα αποκαλύψω αυτό που γνωρίζω πια, γατί γνωρίζω τα συμβόλαια.

Γνωρίζω τι έχει γίνει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν μπορώ παρά να το αναδείξω. Και να σας πω κι ένα μήνυμα, ευθέως.

Ο,τι και να γίνει από αυτούς τους ανθρώπους, η ομάδα μου όχι μόνο δεν θα κινδυνεύσει αλλά και θα κατακτήσει τη θέση που της αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είχαμε κωμικούς προπονητές μέχρι σήμερα, κωμικούς στην κυριολεξία και ο Πάους και ο Ματάισεν. Θέλεις να κάνεις κάτι άλλο, αλλά ξέρετε σε πλησιάζουν οι μάνατζερ και σου λένε πάρε αυτόν προπονητή της Μπριζ, της Τβέντε, θέλεις να αναβαθμίσεις την ομάδα σου και παίρνεις ανθρώπους που πραγματικά όχι μόνο σε εκθέτουν, αλλά δυστυχώς διαλέγουν και βοηθούς που μαθαίνεις μετά ότι δεν είναι και τόσο καθαρά παιδιά. Είναι δύσκολο το ποδόσφαιρο. Σας λέω ότι η σημερινή ημέρα, ενώ θα έπρεπε να με απογοητεύσει, σας δίνω το λόγο μου ότι με κάνει πολύ πιο δυνατό. Να στηρίξω τα παιδιά, να δώσω συγχαρητήρια στον Φυντάνη.

Ο Ηλίας είναι μεγάλος προπονητής. Πρέπει να καταλάβουν ότι αυτοί που σήμερα νομίζουν ότι είναι βεζίρηδες στη θέση του βεζίρη, ότι με αυτόν τον τρόπο αυτοκαταστρέφονται. Είναι σαν να απατάει η γυναίκα σου και να την εκδικείσαι κόβοντας τα γεννητικά σου όργανα.

Σάκος του μποξ είναι ο Παναθηναϊκός. Από αυτούς που ακολούθησαν με τη δυσφήμιση της οικογένειας Βαρδινογιάννη με όσους έβαζαν τους οργανωμένους με τα χαρτζιλίκια να βρίζουν την οικογένεια, τη μητέρα του για να έρθουν αυτοί που μετέπειτα κατέκλεψαν τα ταμεία του Παναθηναϊκού, γιατί είμαι και δικηγόρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κι έχω χειριστεί τις μηνύσεις που έχουν κάνει Πατέρας και υπόλοιποι.

Αν γινόταν μεταξύ του Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, καταλαβαίνετε ότι θα είχε πέσει η κυβέρνηση σήμερα. Ο Καραβασίλης μου είπαν ότι είναι ακραιφνής Παοκτζής και κυκλοφορεί στην Καβάλα με φανέλα του ΠΑΟΚ, αν τα έκαναν σε ΟΣΦΠ - ΠΑΟ, όμως και η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλος μέγεθος. Ατρόμητος και Αστέρας είχαν 123 εισιτήρια, αν θέλετε να έχετε την Κέρκυρα που τη μία Κυριακή τρώει πέντε, την άλλη βάζει τρία. Ο,τι θέλει κάνει.

Αν θέλουν να έχουν ομάδες που χρωστούν 8.800.000 ευρώ στην εφορία, ομάδα που βγήκε στην Ευρώπη και δεν μιλάω για τον Πανιώνιο χρωστάει αυτό το ποσό στην Εφορία και πληρώνει 100.000 ευρώ ο ιδιοκτήτης της, ο οποίος δηλώνει παθητικά στα εισοδήματά του... υπάρχουν πράγματα που εάν ο κύριος Βασιλειάδης θέλει να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο, να μας καλέσει να μιλήσουμε.

Έχω ακούσει κασέτα να γελάει και να μιλάει ο Θωμάς με τεράστιο πρόεδρο του παρελθόντος και να του διαμαρτύρεται γιατί η αποβολή σε μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού του τρίτου παίκτη που απέβαλε εκείνη την ημέρα δεν έγινε στο 37', έγινε στο 59'.

Ξέρω πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο πρόσωπο, μην ξεχνάς ότι τη δεκαετία του 1980 ήμουν γενικός αρχηγός στο Αιγάλεω. Αυτό που βλέπω τώρα μου θυμίζει το 1996 με το 2002, όταν θα έρθουν τα κρίσιμα ματς θα δεις ακριβώς τι θα γίνει. Αυτό το ματς ήταν κρίσιμο.

Παίρνω την ανακοίνωση του Μονεμβασιώτη. Ξέρετε πολλούς που να έχουν διεύθυνση δουλειάς, επάγγελμα, διεύθυνση κατοικίας και διαδρομή; Ποιος είναι ιδιοκτήτης στην Κέρκυρα αυτή τη στιγμή; Υπάρχουν συμβόλαια σε γραφείο στην Αθήνα 27/2/2015 που έχει μεταβιβαστεί ΠΑΕ σε εικονικό πρόσωπο, έχει προηγηθεί αγοραπωλησία ενός μεγάλου ακινήτου στη Θεσσαλονίκη και μεταβιβάζεται ιστορική ΠΑΕ σε αχυράνθρωπο με δύο συμβόλαια εκείνη την ημέρα.

Αυτό που έγινε σήμερα είναι στοχοποίηση, γιατί εγώ είμαι αυτός που είμαι. Είναι πραγματική κλοπή βαθμών. Έχουμε στόχους φέτος. Ξεκινήσαμε με στόχο την Ευρώπη, δεν το λέγαμε, αλλά το είχαμε. Από τότε που ήρθε ο Ηλίας, ξαναγίναμε οικογένεια. Δεν πρόκειται να πουλήσω την ομάδα και να γίνω εικονικός ιδιοκτήτης, ούτε να μπω σε στημένα ματς, ούτε θα μπω σε άρμα για να πάρω χορηγία στη φανέλα για να ψηφίσουν διαφορετικά ή να αλλάξουν οι συσχετισμοί.

Εμένα το γραφείο μου να είναι καλά, έχω αποφασίσει να μη γίνω ραγιάς. Όπως στο παρελθόν αποκάλυψα αυτό που έγινε τότε, έτσι και τώρα εγώ θα το αποκαλύψω. Είχα επωνυμία πριν μπω στο ποδόσφαιρο, δεν εξαρτώμαι από κανέναν, το πάθος μου για το ποδόσφαιρο είναι καθαρό πάθος.

Μας εξύβρισε ο Ελ Καντουρί όλους, τη μητέρα μου χυδαία. Την πραγματικότητα την έγραψε το δικαστήριο στην απόφαση που έλαβε. Αυτό το σύστημα δεν πρόκειται να αντέξει, όπως δεν άντεξαν και τα προηγούμενα.

Βλέπεις τον Λεβαδειακό που παίζει γίνεται καθαρό το ποδόσφαιρο. Όπως δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό να πάρει το Κύπελλο πέρυσι, όπως δεν άφησαν την ΑΕΚ πέρυσι.

Δεν άφηνε προηγουμένως ο Κόκκαλης επί χρόνια με το Θωμά μαζί, ήρθαν μετά οι υπάλληλοι της ΕΠΟ. Δυστυχώς διαβάζουν το ίδιο ευαγγέλιο, όπως οι προηγούμενοι.

Εσείς, η NOVA που είστε οι μεγάλοι χορηγοί, πρέπει να το κάνετε ευαγγέλιο. Αν δεν χάνει ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός στο γήπεδό του, εάν δεν υπάρχει αυτό που μας έκανε και γυρίζαμε τα γήπεδα...

Έχω προλάβει τον Παναθηναϊκό με 70.000 κόσμο στο γήπεδο και τώρα κάνουν εράνους. Αν δεν γίνει το ποδόσφαιρο καθαρό με καθαρούς ιδιοκτήτες, με φανερούς ιδιοκτήτες, με καθαρές ομάδες, με ομάδες με λαό, με υποδομή, με υπερηφάνεια, δεν θα μας κάνει τίποτα η NOVA και οι χορηγίες της.

Θα σας το πω ευθέως, θα σας πω και τους αριθμούς δημοσίως, για να μην νομίζετε ότι λέω μπαρούφες. Υπάρχει ο υπ' αριθμόν 10.238 και υπ' αριθμόν 10.239 συμβόλαια, στο συμβολαιογραφείο Δρόλια, στην Ακαδημίας, στο Μέγαρο Ερμής, τα οποία αποδεικνύουν ότι στις 27/2/2015 μεταβιβάστηκε ιστορική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυο χρόνια το ξέρουν όλοι και κανείς δεν το έχει αναδείξει. Γιατί υπάρχει τρόμος. Έχουμε αρχίσει να απολαμβάνουμε μια νέα μορφή τρόμου. Αυτό είναι η πραγματικότητα. Δεν θέλω να πω το όνομα. Είπα συμβόλαια, είπα το συμβολαιογραφείο, είπα το μέγαρο που εδρεύει το συμβολαιογραφείο, είπα και τους αριθμούς της σύμβασης. Και η Κέρκυρα το ίδιο. Ποιος έχει την Κέρκυρα; Δεν έχει φύγει ο Λιμπάντζης ποτέ. Στην προετοιμασία είναι μαζί. Με τον αδελφό μου, με τον συγγενή του. Στο γήπεδο, στα αποδυτήρια. Είναι δυνατόν να συνεχίσουμε έτσι και να πηγαίνει ο Ηρακλής στα Ιωάννινα να κερδίζει 0-3 και να πηγαίνει στην Κέρκυρα 0-3 για να πέσει η ΑΕΛ;".

News 24/7

24MEDIA NETWORK