Καταγγέλλει επεισόδια σε αγώνα Κ-20 ο Πανιώνιος

Για σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο της Αργυρούπολης που οδήγησαν στον τραυματισμό δύο ποδοσφαιριστών της στον αγώνα Κ-20 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Καταγγέλλει επεισόδια σε αγώνα Κ-20 ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση, τα επεισόδια έγιναν στο γήπεδο της Αργυρούπολης το οποίο φιλοξενούσε αγώνα της ομάδας Κ-20 του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για μεταφορά δύο ποδοσφαιριστών στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλαστικά τραύματα στα πλευρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καταγγέλει την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν τα μέλη της αποστολής της ομάδας Κ20 μετά την λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Αργυρούπολης, από οργανωμένους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, από συνδέσμους των Νοτίων προαστίων. Επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ποδοσφαιριστών μας. Και οι δύο διακομίστηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου τους περίμενε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και γιατρός της ομάδας, Χρήστος Δάρας.

Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν προέκυψε ότι φέρουν και οι δύο κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλαστικά τραύματα στα πλευρά. Ο ένας εξ αυτών επιπροσθέτως φέρει αιμάτωμα στο ζυγωματικό, καθώς και θλαστικό τραύμα στην ωμοπλάτη. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ενημέρωσε και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, Superleague, για το περιστατικό αυτό που αποτελεί ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK