Καταγγέλλει Γκιρτζίκη η ΕΠΣ Θεσσαλίας

Επιστολή στον Σταύρο Κοντονή και την Εισαγγελία κοινοποίησε η ΕΠΣ Θεσσαλίας, μέσω της οποίας καταγγέλλει τη δράση του Γιώργου Γκιρτζίκη, κάνοντας λόγο για παρεμβατικές συμπεριφορές με σκοπό να επηρεαστεί το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών στην Ένωση.

Καταγγέλλει Γκιρτζίκη η ΕΠΣ Θεσσαλίας
INTIME SPORTS

Η επιστολή:

Κύριε Υφυπουργέ,

Κύριε Εισαγγελέα,

Η προηγουμένη διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας – ΕΠΣΘ υπό τον κ Μπατζιάκα παραιτήθηκε και ορίστηκε διοίκηση Πρωτοδικείου την 14-7-2015. Πρώτο και κυρίαρχο μέλημα της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου ήταν να προκηρύξει εκλογές για τις 10 Αυγούστου 2015, προκειμένου να αρθούν τα προκύψαντα προβλήματα.

Παράλληλα, κάποια μέλη του παραιτηθέντος διοικητικού συμβουλίου υπό τον κ. Πάσχο συγκρότησαν νέο διοικητικό συμβούλιο – «φάντασμα», το οποίο από ότι φαίνεται τυγχάνει της εύνοιας της ΕΠΟ και του προέδρου της. Υποστηρίζομε τούτο, διότι στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ εμφανίζεται ο κ. Πάσχος σαν πρόεδρος της ΕΠΣΘ, ο οποίος έχασε και τα ασφαλιστικά μέτρα, που έκανε εναντίον της διοίκησης πρωτοδικείου. Τα μέλη της λεγόμενης διοίκησης Πάσχου, που ήταν και μέλη της προηγουμένης διοίκησης, κκ Κανάβας και Καράβας, ορθώς συμμορφούμενα με τις δικαστικές αποφάσεις, μας παρέδωσαν τα βιβλία πρακτικών και το Ταμείο. Στην ουσία δεν υπάρχει διοίκηση Πάσχου παρά μόνο στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Παρ’ όλο που αποστείλαμε στην ΕΠΟ και τον κ. Γκιρτζίκη όλα τα σχετικά έγγραφα και τον ενημερώσαμε αυτός φαίνεται ότι κινείται με τελείως ανορθόδοξο τρόπο και μάλιστα στην προεκλογική περίοδο της Ένωσης μας (ΕΠΣΘ). Κάποιοι δεν επιθυμούν τις εκλογές και μαθημένοι σε τακτικές που μεταφέρουν σε όλες μαύρες εποχές, όπου πραξικοπηματικά τοποθετούσαν διοικήσεις. Αν στον κ. Γκιρτζίκη δεν είναι αρεστή η εκλογική διαδικασία επίλυσης αδιέξοδων καταστάσεων λυπούμαστε πάρα πολύ. Τα διοικητικά συμβούλια έτσι εκλέγονται και όχι κατευθυνόμενα, με κλίκες, προσκείμενες στον έναν ή τον άλλο.

Επειδή η τακτική του κ. Γκιρτζίκη και της ΕΠΟ δημιουργεί θέμα ηθικής τάξης αλλά και νομικής παρατυπίας, το οποίο εσείς σαν πολιτικός προϊστάμενος γνωρίζεται καλύτερα, σας παρακαλούμε να παρέμβετε δια τα "καθ’ υμάς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK