Καταγγέλλει το νόμο στη FIFA η ΕΠΟ!

Οι διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου που δόθηκε προς διαβούλευση προκάλεσαν μούδιασμα στην ΕΠΟ, η οποία ενημερώνει άμεσα την FIFA για τις διατάξεις που –κατά την ομοσπονδία- θίγουν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Καταγγέλλει το νόμο στη FIFA η ΕΠΟ!
INTIME SPORTS

Με τη δημοσιοποίηση του προσχεδίου του νέου αθλητικού νόμου, γίνεται σαφές ότι καταργείται ο νόμος του 2006 που "νομιμοποιούσε" το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα αλλάζουν τα πάντα σε διαιτησία, ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και εκλογικό σύστημα.

Αναμενόμενη είναι λοιπόν από εδώ και στο εξής, η αντίδραση της ΕΠΟ, η οποία πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις καταφεύγει στηFIFAκαι της ζητά να… μαλώσει την ελληνική κυβέρνηση. Το "δυστύχημα" για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ελληνικό κράτος γενικότερα, είναι πως αυτό το "μάλωμα", έχει πάντα επιτυχία και οι εκάστοτε κυβερνήσεις και υπουργοί αθλητισμού, στο τέλος αναδιπλώνονται.

Το ίδιο θα πράξει η ομοσπονδία και σε αυτή την περίπτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ ετοιμάζεται να στείλει άμεσα (ίσως και την Τετάρτη 26/11) επιστολή προς τηFIFAμε την οποία θα καταγγέλλει ότι παραβιάζεται η αυτονομία της.

Το "έργο" γενικά το έχουμε ξαναδεί. Το ζητούμενο είναι πόσο αποφασισμένη είναι η ελληνική κυβέρνηση να το φτάσει ως το τέλος…

Διαβάστε ακόμη:

Νομοσχέδιο-βόμβα για το χώρο του ποδοσφαίρου

News 24/7

24MEDIA NETWORK