Καταγγέλλουν το Γούναρη, ο οποίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Συνέχεια στη βεντέτα που προέκυψε στο Βόλο θα δώσουν οι άνθρωποι του Άρη. Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει αποφασίσει να καταγγείλει τον προπονητή της Νίκης στα αρμόδια όργανα, ενώ θα προχωρήσει και σε μήνυση για το χαρακτηρισμό «σκουλήκια». Επιπλέον , θα γίνει καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ για το ρατσιστικό χαρακτηρισμό «γύφτος» με τον οποίο αποκάλεσε ο Γούναρης το Μάριο Κάσερες.

Καταγγέλλουν το Γούναρη, ο οποίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη
Συνέχεια στη βεντέτα που προέκυψε στο Βόλο θα δώσουν οι άνθρωποι του Άρη. Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει αποφασίσει να καταγγείλει τον προπονητή της Νίκης στα αρμόδια όργανα, ενώ θα προχωρήσει και σε μήνυση για το χαρακτηρισμό «σκουλήκια». Επιπλέον , θα γίνει καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ για το ρατσιστικό χαρακτηρισμό «γύφτος» με τον οποίο αποκάλεσε ο Γούναρης το Μάριο Κάσερες.

Ο Έλληνας προπονητής μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» διέψευσε ότι εκστόμισε αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

«Αν κέρδιζε ο Άρης θα ήμουν ο θετικός πρωταγωνιστής, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ο Άρης έχασε μέσα από τα χέρια του ένα ματς και πρέπει κάπου να ξεσπάσει. Υποδέχτηκα τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Ματθαίου με τον καλύτερο τρόπο και τον γιατρό του Άρη, κ. Πανταζή.

Στο τέλος του αγώνα είχα μια αντιδικία με τον αρχηγό του Άρη, έξω από το γραφείο των διαιτητών και του είπα να αυτοσυγκεντρωθείτε για την αγωνιστική παρουσία του Άρη. Αποβλήθηκα, γιατί ο κ. Αναγνώστου, ένας νεόκοπος παράγοντας του Άρη, πήγε και κατήγγειλε ότι είπα δήθεν ότι είπα τον Κάσερες γύφτο και σκουλήκι. Για αυτά τα πράγματα ζήτησε να βγω από τον πάγκο και νόμιζε ότι έτσι θα ωφελούσε τον Άρη. Αν ο Άρης κέρδιζε, δεν θα γινόταν τίποτα. Δεν τα είπα αυτά τα πράγματα. Αν έχει όψη γύφτου ένας είναι άλλο, όπως είναι άλλο όλη η Ελλάδα να λέει τους φιλάθλους του Ηρακλή γεροντοκόρες ή του Ολυμπιακού γαύρους. Δε φταίω εγώ γι’ αυτό. Έχω τιμήσει χρόνια το ποδόσφαιρο και την εθνική ομάδα. Τους πονάει που έχασε ο Άρης και που είναι αδύναμος αγωνιστικά. Ας συνεχίσουν έτσι.

Απειλές κατά της ζωής του αλλά και της οικογένειάς του δέχεται ο Γιάννης Γούναρης, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis,τόνισε πως δέχεται απειλές και για το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που διαθέτει. Πάντως, ο προπονητής της Νίκης Βόλου ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αν έθιξα κάποιους ανθρώπους ζητώ συγγνώμη".
Το παιχνίδι διεξήχθη μέσα σε αθλητικά πλαίσια και έχασε ο Άρης. Ο Κάσερες έκανε καλό σε μένα, γιατί η Νίκη πήρε το ματς, όπως θα κάνει καλό σε όλες τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Άρης, αν τον αφήσει με δέκα παίκτες. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο Γούναρης που διέψευσε τον εαυτό του, αφού αυτούς τους χαρακτηρισμούς επανέλαβε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι παρουσία πολλών τηλεοπτικών συνεργείων.

Την άποψή του σχετικά με το επεισόδιο κατέθεσε στο «Sportime Radio 89,2» ο μάνατζερ των κίτρινων, Μιχάλης Αναγνώστου. «Εγώ δεν θα έρθω σε καμιά αντιπαράθεση με τον κ. Γούναρη και δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο και το λέω με πάσα επίγνωση. Έχω μπροστά μου το φύλλο αγώνα, το οποίο ανάμεσα στα άλλα που αναφέρει, λέει τα εξής: ‘στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης απομάκρυνα από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή της Νίκης Βόλου, Γούναρη Ιωάννη διότι εξύβρισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και τον αποκάλεσε γύφτο, είσαι σκουλήκι’. Επίσης, στη συνέντευξη τύπου, στην οποία εγώ δεν ήμουν παρών, επαλήθευσε τα όσα είπε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα τα είπε αυτά και τα άκουσε όλος ο πάγκος του Άρη, ο κ. Αναστόπουλος γύρισε και του είπε: ‘πως μιλάς έτσι στους παίκτες’, αλλά δεν αντιδράσαμε εκείνη τη στιγμή γιατί δε θέλαμε να δημιουργηθεί κάποιο κλίμα έντασης και επειδή σεβαστήκαμε τη διεξαγωγή του αγώνα. Μετά από πέντε λεπτά, πήγα στον τέταρτο διαιτητή και τον ρώτησα αν άκουσε τα όσα είπε ο κ. Γούναρης και με διαβεβαίωσε ότι τα έχει γράψει. Στο ημίχρονο πήγα και βρήκα τους διαιτητές για να τους ρωτήσω αν τα άκουσαν και μου απάντησαν ότι και τα άκουσαν και τα έγραψαν όλα».

Όσο για τις επόμενες κινήσεις των παραγόντων του Άρη, ο Αναγνώστου, επισήμως δήλωσε: «Για τέτοιες συμπεριφορές θα πρέπει να επιληφθεί ο σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών, η ΕΠΟ, η ΕΠΑΕ, η αθλητική δικαιοσύνη και η UEFA, γιατί αντίκειται σε κανονισμό περί ρατσισμού. Πέρα από τον χαρακτηρισμό ‘σκουλήκι’, χαρακτήρισε και έναν παίκτη του Άρη γύφτο, κάτι που αντίκειται σε κανονισμό περί ρατσισμού. Κάποιοι άνθρωποι της ομάδας του Βόλου, ονόματα δεν θα πω, μου είπαν ότι ο Γούναρης δεν είναι στα καλά του. Προκαλούσε τους παίκτες και τον προπονητή μας λέγοντας: ‘είναι νεκροί και πεθαμένοι’. Αν αυτός ο άνθρωπος δικαιούται να είναι ακόμα προπονητής και να διδάσκει ήθος, τότε πρέπει όλοι να σκίσουμε τα πτυχία μας».

Το αγωνιστικό πρόβλημα

Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Άρη και το Γούναρη επισκίασε τη νέα ήττα των κίτρινων στο πρωτάθλημα. Καλώς οι διοικούντες της ΠΑΕ προσπαθούν να προστατέψουν το κύρος της ιστορικής ομάδας την οποία διοικούν, όμως θα πρέπει να τους απασχολήσει έντονα το γεγονός ότι μετά από τρεις αγωνιστικές ο Άρης βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την Καστοριά και την Κέρκυρα, που έχουν πετύχει το απόλυτο των νικών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK