Καταγγέλλουν παγκόσμια συνωμοσία για να νικήσει η Αργεντινή!

Η Αργεντινή "καίγεται" για τη νίκη για να πάει στο Μουντιάλ της Ρωσίας και εφημερίδα από το Περού προχώρησε σε καταγγελία για συμφωνία... κυρίων ώστε να νικήσει η "αλμπισελέστε"!

Argentina's Lionel Messi reacts during a 2018 World Cup qualifying soccer match against Venezuela in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's Lionel Messi reacts during a 2018 World Cup qualifying soccer match against Venezuela in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Αργεντινή μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματά της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το ματς με το Περού στο "Μπομπονέρα" έχει πάρει -δικαιολογημένα- χαρακτήρα τελικού, μιας που η μη κατάκτηση της νίκης θα την βάλει σε πολύ σοβαρές περιπέτειες όσον αφορά στη συμμετοχή στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το παιχνίδι πάντως έχει ήδη "πάρει φωτιά" πριν από την πρώτη σέντρα και σε αυτό έβαλε το χεράκι του περουβιανό ΜΜΕ: συγκεκριμένα η εφημερίδα "Todo Sport", η οποία καταγγέλει μέσα από το πρωτοσέλιδό της (έχει τον τίτλο "Κλέφτες") πως έχει στηθεί μηχανισμός για να πάρει τη νίκη το σύνολο του Χορχέ Σαμπαόλι.

Καταγγέλλουν παγκόσμια συνωμοσία για να νικήσει η Αργεντινή!

Σύμφωνα με την καταγγελία, υπάρχει ήδη συμφωνία μεταξύ της AFA (ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής), της FIFA (παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία) και της Conmebol (ποδοσφαιρική ομοσποδία Λατινικής Αμερικής) ώστε να ευνοηθεί στο ματς η Αργεντινή και να καταφέρει έτσι να βρεθεί πιο κοντά στα γήπεδα της Ρωσίας.

Το ίδιο μέσο επικαλείται μάλιστα -για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του- την παρουσία του Τζάνι Ινφαντίνο στο Μπουένος Άιρες, με τον πρόεδρο της FIFA να ακούει από τους προέδρους της Αργεντινής, της Ουρουγουάης και της Παραγουάης, την απόφασή τους να καταθέσουν κοινή υποψηφιότητα για την ανάληψη του Μουντιάλ του 2030 .

Καταγγέλλουν παγκόσμια συνωμοσία για να νικήσει η Αργεντινή!

"Έντεκα πολεμιστές κόντρα σε όλο τον κόσμο", αναφέρει μεταξύ άλλων η "Todo Sport" και μένει να δούμε αν θα υπάρχει εύνοια προς την Αργεντινή όπως "βροντοφωνάζουν" ή απλά θέλουν να φτιάξουν κλίμα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK