Καταιγιστικός Παναιτωλικός , διέλυσε τον Πλατανιά!

Ο Παναιτωλικός με... φόρα από τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, έκανε ό,τι ήθελε στην Κρήτη και διέλυσε με 3-0 τον Πλατανιά. Σπουδαίο παιχνίδι μεσοεπιθετικά από την ομάδα του Χάβου. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι.

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI)
panaitolikos panigiriki EUROKINISSI

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Παναιτωλικό όμως να δείχνει... αποφασισμένος για το τρίποντο. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Κοκκαλάς δεν απέκρουσε καλά και ο Ντίας από κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα του Αγρινίου. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δυο ακόμα καλές ευκαιρίες, για να κάνουν το 2-0 στο 43' με τον Ρόσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε λίγο με τα σκληρά μαρκαρίσματα να κάνουν την εμφάνιση τους και να φέρνουν την αποβολή για τον Πλατανιά. Ο Πλιάτσικας με σκληρό τάκλιν είδε δεύτερη κίτρινη στο 63' και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Το... έργο ολοκλήρωσε στο 79ο λεπτό ξανά ο Ντίας μετά από ωραία ενέργεια του Μαρινάκο και ασίστ του Μάζουρεκ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Πριντέτα, Στάθης, Κοροβέσης (Στόιτσεφ 46'), Δημούτσος, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς (Πατράλης 46'), Πριντέτα, Ντεβέσα (Κρος 67'), Μπούντνικ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μόρας, Μιχάι, Ρότσα (Τσοκάνης 52'), Μπεχαράνο (Μπράβο 67'), Πάουλο, Κλέσιο, Μάζουρεκ, Ρόσα (Λόπες 59'), Ντίας.

Σκόρερ: 0-1 (Ντίας 12'), 0-2 (Ρότσα 43'), 0-3 (Ντίας 79').

News 24/7

24MEDIA NETWORK