Κατάλαβε κανείς γιατί αποβλήθηκε ο Τοροσίδης;

Απορίες προκάλεσε σε όσους έβλεπαν το ματς της Μπολόνια με τη Σαμπντόρια η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης στην επιστροφή του.

Κατάλαβε κανείς γιατί αποβλήθηκε ο Τοροσίδης;

Μπήκε, ίδρωσε για 45 λεπτά και απήλθε. Τόσο έπαιξε ο Βασίλης Τοροσίδης κόντρα στη Σαμπντόρια. Όχι δεν έκανε κάποιο λάθος ή δεν τηρούσε τις εντολές του Ρομπέρτο Ντοναντόνι, με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας της Μπολόνια.

Τουναντίον άπαντες ψάχνονταν να καταλάβουν το λόγο που ο Έλληνας πλάγιος αμυντικός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρταστο φινάλε του πρώτου ημιχρονου.

Ακόμη κι αν στην κίνηση που έκανε βρήκε τον Σαπάτα πριν μπει στην περιοχή, κάτι που δεν φαίνεται ξεκάθαρα, ήταν μαρκάρισμα έγινε ακούσια ώστε να δικαιολογεί την κάρτα. Ο ρέφερι Μαρέσκα ωστόσο ήταν πιο αυστηρός απ' όσο απαιτούσε η φάση, τον χρέωσε με δεύτερη κίτρινη και... δεν τον άφησε να βγει στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Μπολόνια βέβαια είχε ήδη... καβάτζα το 2-0 από το 23' και σε συνδυασμό με την είσοδο του Ντέστρο προστατεύτηκε. Σφραγίζοντας εν τέλει τη νίκη της με το 3-0 στο 73'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK