"Κατάπιαν" χιλιόμετρα Κατσουράνης, Μανιάτης

Ο Γιάννης Μανιάτης και ο Κώστας Κατσουράνης ήταν οι μοναδικοί Έλληνες ποδοσφαιριστές που κάλυψαν πενταψήφιο αριθμό μέτρων στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κολομβία, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της FIFA.

"Κατάπιαν" χιλιόμετρα Κατσουράνης, Μανιάτης
INTIME SPORTS

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού διένυσε 10,666 χιλιόμετρα στα 94:55 του συνολικού χρόνου, ενώ ο άσος του ΠΑΟΚ, στον ίδιο χρόνο, κάλυψε 10,618 χιλιόμετρα.

Με την μπάλα στα πόδια της ελληνικής ομάδας, ο Μανιάτης ήταν ο πρώτος σε χιλιόμετρα με 4,086, ενώ όταν η Ελλάδα αμυνόταν, πρώτος στα χιλιόμετρα ήταν ο Κατσουράνης με 3,855.

"Κατάπιαν" χιλιόμετρα Κατσουράνης, Μανιάτης

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι η συνεργασία τους ήταν η πιο συχνή στον αγώνα, αφού οι διαρκείς κινήσεις των δύο ποδοσφαιριστών ενώθηκαν με 14 πάσες, όσες αντάλλαξε ο Μανιάτης με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Μανιάτης, πάντως, είχε με διαφορά τα περισσότερα σπριντ μεταξύ των Ελλήνων ποδοσφαιριστών (56), ενώ μαζί με τον Γιώργο Σαμαρά και τον Χοσέ Χολέμπας ήταν οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που έπιασαν ταχύτητα άνω των 30 χλμ./ώρα. Στην 4η θέση σε αυτήν την κατάταξη βρίσκεται ο Κατσουράνης.

"Κατάπιαν" χιλιόμετρα Κατσουράνης, Μανιάτης

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά όλων των διεθνών εδώ ( PDF).

Δείτε αναλυτικά τις πάσες των διεθνών εδώ ( PDF).

News 24/7

24MEDIA NETWORK