Κατέκτησε το Gold Cup το Μεξικό

Το Μεξικό επικράτησε με 3-1 της Τζαμάικα στον τελικό του Gold Cup το βράδυ της Κυριακής (26/7) και κατέκτησε το τρόπαιο για 7η φορά στην ιστορία του. Γκουαρδάδο, Κορόνα και Περάλτα τα γκολ για τους πρωταθλητές, μείωσαν με τον Μάτοκς οι Τζαμαϊκανοί.

Κατέκτησε το Gold Cup το Μεξικό

Κανένα περιθώριο δεν άφησε το Μεξικό κόντρα στην Τζαμάικα στον τελικό του Gold Cup που διεξήχθη στις ΗΠΑ. Οι "Αζτέκοι" επικράτησαν με 3-1 και κατέκτησαν το 7ο τρόπαιο της ιστορίας τους (10ο συνολικά αν μετράμε κι αυτά πριν ονομαστεί η διοργάνωση Gold Cup), όντας οι πολυνίκεις του θεσμού.

Το σκορ άνοιξε με υπέροχο σουτ στην κίνηση ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, Αντρές Γκουαρδάδο στο 30ο λεπτό. Με το που μπήκαν ξανά οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο μέρος, ο Χεσούς Μανουέλ Κορόνα έγραψε το 2-0, σβήνοντας στην ουσία τα όποια όνειρα των Τζαμαϊκανών για διάκριση στον πρώτο τελικό της ιστορίας τους.

Ένα τέταρτο αργότερα, ο Ορίμπε Περάλτα εκμεταλλεύτηκε ένα νέο λάθος στην περιοχή της Τζαμάικα και έβαλε κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Το μόνο που κατάφεραν οι "ρέγκε μπόις" ήταν να μειώσουν σε 3-1 με τον Ντάρεν Μάτοκς, πετυχαίνοντας το πρώτο τους γκολ σε τελικό της διοργάνωσης.

Η στιγμή της απονομής:

Οι συνθέσεις:

Τζαμάικα: Τόμπσον, Μαριάπα, Έκτορ, Μόργκαν, Λόρενς, Μακάνουφ, Όστιν, Γουότσον (88' Σίτον), Μακλίρι (59' Μάτοκς), Ντόουκινς (73' Χάμφρι), Μπάρνς

Μεξικό: Οτσόα, Μάσα, Ρέγες, Λαγιούν, Οσβάλντο, Αγκιλάρ, Ντος Σάντος, Γκουαρδάδο (61' Τόρες), Ντουένας (85' Ορόσκο), Κορόνα (81' Εσκιβέλ), Περάλτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK