Κατέρρευσε εν ώρα αγώνα ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού

Ο πρώην αμυντικός του Πλατανιά και του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί, κατέρρευσε εν ώρα αγώνα της Αλ Γουάκρα με τη Αλ Ραγιάν.

Κατέρρευσε εν ώρα αγώνα ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού
TWITTER

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Αλ Γουάκρα με την Αλ Ραγιάν για το πρωτάθλημα του Κατάρ.

Ο πρώην αμυντικός του Πλατανιά και του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο έδαφος ανάσκελα και είχε σπασμούς στο 42ο λεπτό. Συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, όπως και τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων.

Ο αγώνας διεκόπη για αρκετά λεπτά, ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον 32χρονο ποδοσφαιριστή. Όταν κατέστη σαφές ότι χρειάζεται διακομιδή στο νοσοκομείο, το παιχνίδι διεκόπη οριστικά.

Η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπεύθυνος Τύπου της Αλ Γουάκρα, Μοχάμεντ αλ Σουλαϊτί.

Αρχικά, επιβεβαίωσε ότι η καρδιά του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και του Πλατανιά σταμάτησε και χρειάστηκε ανάνηψη από τους γιατρούς και στη συνέχεια υποστήριξε ότι η κατάσταση βελτιώνεται.

"Η υγεία του Κουλιμπαλί είναι πιο σημαντική από τους τρεις βαθμούς και ο παίκτης άρχισε να αναπνέει. Θα πάμε στο νοσοκομείο για να τον δούμε", είπε στα ΜΜΕ του Κατάρ, λίγα λεπτά έπειτα από το τρομακτικό περιστατικό.

24MEDIA NETWORK