Κατέθεσαν τον "πληρέστατο" φάκελο στην επιτροπή αδειοδοτήσεων

Ο Πανιώνιος κατέθεσε την Παρασκευή το φάκελό του στην επιτροπή αδειοδοτήσεων και περιμένει να πάρει τα χαρμόσυνα μηνύματα μετά το τέλος των πλέι οφ. Αισιοδοξία στην πλατεία.

Κατέθεσαν τον "πληρέστατο" φάκελο στην επιτροπή αδειοδοτήσεων

Μετά από μεθοδική δουλειά και πολλές επαφές ο Πανιώνιος κατέθεσε το απόγευμα της Παρασκευής στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ το φάκελο με όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για την αδειοδότησή του.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού είναι συγκρατημένοι αισιόδοξοι ότι εφέτος δεν θα δοκιμάσουν την ψυχρολουσία του 2016 όταν και τελικά δεν αγωνίστηκαν στην Ευρώπη αφού τελικά δεν αδειδοδοτήθηκαν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πηγές του Πανιωνίου χαρακτήριζαν το φάκελο "πληρέστατο" και συμπλήρωναν ότι "εφέτος ενεργήσαμε με πολύ μεγάλη προσοχή και τυπικότητα".

Τα αποτελέσματα, ως γνωστόν, θα γίνουν γνωστά μετά τα πλέι οφ και μέχρι τότε φυσικά θα υπάρχει και η σχετική αγωνία για την τελική απόφαση της επιτροπής.

Από εκεί και πέρα σιγά-σιγά μετά το παιχνίδι της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος θα αρχίσει να βλέπε επισταμένως και πράγματα που αφορούν την επόμενη σεζόν.

Για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς πάντως δεν ανησυχούν: "Οταν θα έρθει η ώρα, θα δείτε ότι το θέμα θα είναι τυπικό" έλεγαν πηγές της ΠΑΕ για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σέρβο τεχνικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK