Κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή για την "εγκληματική οργάνωση" ο Κούγιας

Στο γραφείο του ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη, που ασχολείται με την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης'' στο ποδόσφαιρο βρέθηκε την Παρασκευή (13/3) ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας.

Κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή για την "εγκληματική οργάνωση" ο Κούγιας
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος των Πατρινών κατέθεσε ανωμοτί ως πολιτικός ενάγων από τις 09.00 έως και τις 14.00 και θα υπάρξει συνέχεια στις 31 Μαρτίου.

Ο Αλέξης Κούγιας έγινε το 6ο πρόσωπο του αθλήματος που περνάει το κατώφλι του ανακριτή, μετά από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, τον πρώην μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μέχρι στιγμής, ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις σε 16 πρόσωπα διαφόρων ιδιοτήτων από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο από το έργο του ανακριτή, ενδέχεται να αυξηθεί ο αριθμός των ποινικά διωκόμενων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα του ανακριτή πλησιάζει στο τέλος της και πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί το επόμενο βήμα στην υπόθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK