Κατευθείαν βασικός ο Λέσκοτ!

Ο Κετσπάγια έδειξε να υπολογίζει τον Τζολέον Λέσκοτ για το αρχικό σχήμα για το φιλικό με την Ανόρθωση καθώς ο Άγγλος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση για να γίνει βασικός… χθες.

Κατευθείαν βασικός ο Λέσκοτ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του για την 11άδα ενόψει του φιλικού του Σαββάτου στη Λάρνακα κόντρα στην Ανόρθωση, ο Τιμούρ έδειξε μέρος των σκέψεών του στα Σπάτα, χρησιμοποιώντας τον Λέσκοτ με τον Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας. Στο αριστερό άκρο Ντίντακ και Ντίας μοιράστηκαν τον χρόνο, ενώ ο Μπακάκης έδειξε να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για το δεξί άκρο.

Στα χαφ, στο πλευρό του Γιόχανσον απόντος του τραυματία Σιμόες πήρε θέση ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σε έναν ρόλο στον οποίο χρησιμοποιήθηκε και στον αγώνα ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν στην Αθήνα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό, ο Τιμούρ έδειξε να προορίζει τους Πατίτο, Βάργκας και Πλατέλλα ενώ στην κορυφή της επίθεσης παρέμεινε σταθερά ο Ούγκο Αλμέιδα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτή θα είναι η 11άδα με την οποία η ΑΕΚ θα ξεκινήσει το φιλικό με την Ανόρθωση, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δοκιμάσει κάτι ο Κετσπάγια και στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για Κύπρο, την Παρασκευή στα Σπάτα. Όπως και να το δει κανείς όμως, ξεχωριστή σημασία έχει το γεγονός ότι ο Λέσκοτ δείχνει να παίρνει με τη μία φανέλα βασικού, 4 μέρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Ένωσης», δείγμα της ετοιμότητας του Άγγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λάζαρος, Λέσκοτ και... 3-5-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK