"Καθάρισε" με "Ταύλα", ραντεβού με όλους ο Παναθηναϊκό

Η συμφωνία με τον Ταυλαρίδη που απομακρύνει πια τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών στον ΠΑΟ και οι συναντήσεις του Παναγόπουλου με τους δικηγόρους όλων των πρώην παικτών που έχουν κάνει αντίστοιχες καταγγελίες. Αναλυτικά τι τους έχει προταθεί στο ρεπορτάζ του Contra.gr.

"Καθάρισε" με "Ταύλα", ραντεβού με όλους ο Παναθηναϊκό
Ταυλαρίδης EUROKINISSI

Ο (άμεσος) κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών απ’ την υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη απομακρύνθηκε για τον Παναθηναϊκό, μετά την οριστική συμφωνία που προέκυψε το απόγευμα της Τρίτης (27/2) ανάμεσα στους "πράσινους" και το δικηγόρο του ποδοσφαιριστή.

Τις υποθέσεις των καταγγελιών τις έχει πάρει… πάνω του ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος, ο οποίος είχε συνεχόμενα ραντεβού (εκτός ΠΑΕ) με τους δικηγόρους των πρώην παικτών που έχουν κάνει καταγγελίες για αφαιρέσεις βαθμών κατά του "τριφυλλιού". Στη συνάντηση με τον δικηγόρο του "Ταύλα", Πάρη Ατλαμάζογλου, συμφωνήθηκε να δοθεί άμεσα το ποσό των 80.000 ευρώ (απ’ τις συνολικά 97.000 ευρώ που είχαν επιδικαστεί στον παίκτη) και να "κουρευτεί" το υπόλοιπο των 17.000 ευρώ. Οπερ σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός απομακρύνει πλέον οριστικά τον κίνδυνο απ’ την υπόθεση του Ταυλαρίδη, η οποία ως γνωστόν ήταν και η μοναδική μέχρι σήμερα που είχε εκδικαστεί και είχε φτάσει πλέον στο τελικό στάδιο, αυτό της απόφασης (αναμενόταν μέχρι την Πέμπτη 1/3) και το -3 ήταν πλέον προ των… πυλών.

Μετά τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Ταυλαρίδης θα αποσύρει το δικόγραφο και την καταγγελία του και η υπόθεση θα μπει στο… αρχείο. Καλή διάθεση υπάρχει επίσης και απ’ την πλευρά του Βέμερ (έχουν τον ίδιο δικηγόρο με τον Ταυλαρίδη), αν και η δική του περίπτωση συγκεντρώνει πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες, αφού το ποσό που του επιδικάστηκε είναι πολύ μεγαλύτερο (497.822 ευρώ).

Από εκεί και πέρα, ο Παναγόπουλος είχε συνάντηση και με τη δικηγόρο των Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ, οι καταγγελίες των οποίων εκδικάζονται το μεσημέρι (4) τις Τετάρτης (28/2). Κι εκεί έγιναν προτάσεις για αντίστοιχη καταβολή ενός σημαντικού ποσού και "κουρέματος" του υπολοίπου και η όλη διαπραγμάτευση είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη. Υπάρχει πάντως, σιγουριά εντός της "πράσινης" ΠΑΕ, πως όλες οι υποθέσεις που είναι προγραμματισμένες για εκδίκαση την Τετάρτη (28/2) στο Διαιτητικό, θα οδηγηθούν ξανά σε αναβολή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK