Κάθε ποστάρισμα του Ρονάλντο στο Instagram ισούται με χρυσάφι!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φαινόμενο και εκτός γηπέδων και αυτό το αντιλαμβάνεσαι πολύ εύκολα αν μάθεις πόσα χρήματα που κερδίζει για κάθε photo που ανεβάζει ο ίδιος στο Instagram!

Κάθε ποστάρισμα του Ρονάλντο στο Instagram ισούται με χρυσάφι!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει 106.000.000 followers στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και το γεγονός αυτό πέρα από την υπερηφάνεια που του δίνει για την υψηλή δημοφιλία του, του επιτρέπει να φουσκώνει σημαντικά τους τραπεζικούς λογαριασμούς του καθε λίγο και λιγάκι...

Σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσίευσε η βρετανική εταιρία Hopper, ο 32χρονος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει γύρω στα 400.000 δολάρια κάθε φορά που δημοσιεύει μία φωτογραφία στη δημοφιλέστατη σελίδα του (μέσω της εκμετάλλευσης της εικόνας του), με τον Πορτογάλο να είναι ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος στη σχετική λίστα.

Μόνο οι Σελένα Γκόμες (122.000.000 followers) και Κιμ Καρντάσιαν (110.000.000 followers) ξεπερνούν τον "CR7" όσον αφορά στα έσοδα (η πρώτη κερδίζει 550.000 δολάρια για κάθε φώτο και η δεύτερη μισό εκατομμύριο ευρώ) ενώ στην τέταρτη θέση συναντάμε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που εισπράττει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 120.000 δολαρίων για κάθε φωτογραφία που ανεβάζει.

ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK